Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
Malossi,Giannelli,Arrow.
Szerintetek Hebo Performance kipufugó elég ehez a hengerhez?
Köszi a segítséget!
118asod van
nekem is ugyanigy volt járatós volt és kapott olajat a tankba is olyan 400 500 km nél már nemekart csak 3 4 ezerig pörögni ottis mintha kihagyott volna a gyujtás olyan volt nekem szintén kikelett vágni a katalizátort utánna jólett és katalizátor nélkül ugyment mintmég soha azelött
Nekem Malossi MHR Replica 80 van. 21-es Dell'Orto-val.
Fúvókát nem tudom!
Köszi MotoGp 46.Nekem Top Due Plus Racing hengerem van szerinted elég a 19-es karbi mert még csak most lett bejáratva de nem húz valami egyenletesen(ettől függ megy mint állat)
120-as főfúvókám van neked hanyas van?Köszi szépen a segítséget
Hmm érdekes
kössz hát majd mondom h azt is nézzék meg!
amúgy előtte füstölt mit állat - keverék miatt... lehet h a túl sok olajat kapott és az lerakódott ott?
már üresben sem akart előte 7ezernél ötbbet pörögni
Nekem is 1x szar volt az 1ik tzr-em nem tudtuk elképzelni h mi baja lehet, alig akart forogni kapott új gyertyát minden ki lett pucolva rajt de még mindig szarakodott..A fordulatot nem akarta venni, menni is alig akart ugrált össze-vissza mikor huztam a gázt.Levettük a kipufogót vagyis levágtuk a dobot hátha eltömődött ben valami, de azis jó volt és kipuff nélkül megforgattuk a motort erre meg jó lett.A katalizátor elvolt fullra tömödve aztán kivágtuk belöle utánna jó volt a motor.Ez csak 1ötlet hátha neked is ez lehet.
azért kérdeztem mert vmi nagyon nem jó szegény mocimmal
ha akartok egy jót röhögni leírom....

tegnap, 17óra fele felmentem haverhoz, meg fagyiztam egyet....már akkor furcsa volt a motor mivel nem pörgött eléggé, 6-7ezer között meg dadogott és annál feljebb nem is ment....
mikor már jöttem volna haza beindítottam a motort h melegedjen egy kicsit, 10 perc elteltével még közbe beszélgettem haverommal, erre mikor már indulnék el, váltok 1esbe, és leáll.....mondom wtf? jaa a benzin.....(már rég tankoltam)
csap elteker....nemindul.....
hű hát mondom ezzel még baj lesz.... ott indítgattam pár percig, de semmi.....
próbáltam betolni, de ha leeset a fordulat leállt..... így hát szóltunk egyik nem messze lakó srácnak h hozzon benzint hozott is, beletöltöttük de nem lett jobb......
aztán betoltam, beindult de csak úgy nem állt le h végig húztam a gázt, na gyorsan egyes és góhóm...
nahát hazafele meg csőgázon 3-4ezres fordulatnál nem ment feljebb, azán meg leállt..... így hát ültem rajta és gurultam szépen haza 8!km/h-val autók kerülgetnek ki, egyszer csak veszem észre a tükörben h egy kissrác követ bicóval..... na mondom eldobom az agyam...
Ebbe az a vicces h előtte haverral viccelődtünk azon h majd egy bicós is leelőz... SIKERÜLT

úgyhogy így jártam.... ezért kell szerelő
Ok! köszönöm a tippeket!
akkor majd rádírok msnen motogp_46!

Z3 szép mocc és mien jó a rendszáma
Hello!
Nekem BR9EVX van!
Ez a platina változat van irídium is az pedig BR9EIX.
MotoGp 46!Hanyas gyertya van a tzr-edbe?Kérlek segíts,előre is köszi!
Hello!
Egyik barátomék nagyon korrekt áron dolgoznak!
Pont most jöttem tőlük!
Oda vittem a motort mert elszakadt a kuplung bowden!
Ha gondolod megadom a számát!
Keress meg MSN-en!

Csak a látszat!
Oda neeeee viddd!
én kerespesre vittem Ribényi Andrishoz ,szerintem korrektekt ember és szép munkát végzett.06302418425
Szia!
125 ös tzr-hez is van tipped?

Szintén oldalidom kéne, jobb bal, mindkettö

Köszi
Ti hova hordjátok TZR-eket szereltetni?
elsősorban motogp-t kérdezném meg Tigert, meg Z3 te is mondhacc ha tudsz vmi jó szerelőt a közelben....
Fót, dunakeszi, kerepes,mogyoród......... legyen a közelben....és lehetőleg ne pest....
Helló tudnátok nekem segíteni?Egy Dellorto 21 karbi kéne használtan ha tudtok segítsetek pls!
hello!
megnéztem az ebay és találtam csak le kell fényezni !
1x

2x
50-es tzr-hez kellene oldalidom Ha valaki tud valami olyan oldalt vagy valamit ahol be tudnám szerezni akkor írja már le. Előre is kössz!