Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd megpróbálom
alig használt osztályfőnök változó színnel kevés kilóméterrel eladó
mondjuk anyóst egyből elvitték....
az egy szar oldal én az egyik tanármat hírdettem meg ott de még nem is jelentkeztek pedig odaírtam h kevesett futott szaloállapot meg h alapjáraton kicsit zörög de nem tehetünk róla gyári hiba!Talán a szine nem teccett az embereknek
persze....jön velem
megtartod örökre?
szeeeegény hát én nem adnék neki saját oldalt....főleg hasznaltauto.hu-n!
szeretetet két puszit saját oldalt a hasznaltauto.hu-n
Zényim egy bokáig izé kerékig érő takarót, száraz,de nem fűtött garázst
Aksit a lakásba bevittem a kipufogót betömtem olajos rongyal, aztán jöhet a tökMAGig érő hó
kevés van
meg kaki idő....hideg....
télleg TZR-ek mit kapnak karácsonyra?
bocsi ha túl sok volt a csúnya szó.
mellesleg miért nincs még mindíg főbelövős smiley?
baszdki ne is mondd ,egész nap olyan szájbabaszott szép idő volt, én meg szegeden szoptam az eres faszt, 2 zh formájában (region. gazd. tan, statisztika)... Moci még sehol, hehe wááá főbelövöm magam...
(a 2t lázban égő árpirilia párti )
szerintem add el az egészet a picsába :))))

(üvegtigris)
Sziasztok, Tuji vagyok!

Nemrégiben vettem egy "93-as kevés kilóméteres sokat állt TZR 50-est. Problémás a gyújtása, egy belevaló gyertyát kb. 3 Km alatt tönkreteszi? más motor megy utána is vele a TZR nem. Amennyire egy kombinált műszerrel kimérhető semminek semmi baja. Stroboszkóppal megnéztem a gyújtási időpontját alapjáraton látszik a jel az ellenőrző furaton, de magasabb fordulaton nagyon jelentősen vissza szabályozza a gyújtást. Lehet, hogy az elektronika szállt el. Véletlenül nem tudja valaki milyen a gyári gyújtási időpont karakterisztika.

Köszönettel Tuji
Sziasztok!
Miért ilyen kihalt ez a fórum?:(
Nincs elég tzr-es, vagy mivan? :D
Üdv.: Marci
Sziasztok! Motorvásárlás miatt sajnos el kell adnom a kedvencemet. Ez egy 250es TZR, 60 lóerős, 210km/órás végsebességgel. Én A1el vezettem. Nagyon megy és komplett felújítás után vettem. Azóta kb 150km-t mentem vele. Annyit tudok róla elmondani hogy nagyon ár alatt adom el ahhoz képest hogy szinte semmit nem mentem vele és tökéletesen működik. Irányár: 250.000 Ft de meg tudunk állapodni kevesebb összegben is, mert nagyon sürgős lenne nekem a részletfizetés miatt. Adatlapomon vannak képek róla! Érdeklődni egész nap lehet: 06-70-566-5020
mi lelte?
95
Mennyit megy gyárilag fojtás nélkül a tzr50?:)
kéket kérek! köszönöm
huh látom már estek vele
Ezt meg nem is lattam azert az elso videon a vegere a tzrnek kieg a jobb lampaja xD
2004 es :D