Te nem az vagy aki tegnapelött hivot és papirnélkül szeretted volna megvenni a TZR250rc-m et Csak kiváncsiságbol kérdezzem mert az enyém az rendszámos..(de amugy kilehet vonatni a forgalombol..)
Szia,
van egy oldal, ahol a 250 2T és 400 4T pályázók fellelhetők: www.jtmotorsport.hu
regisztrálsz és a fórumban olvashatsz eladó vasakról!
Mostanában ezeket olvastam ott:
"Gyárekek!!
Kaptam egy telefonszámot egy elado nsr250-esröl Ha valakit érdekel most közzé teszem. nem tudok rolla semmit se tipust se állapotot. A telefonszám a következö 20/9126 345 valami Pos,Pós vagy Poos Feri . Sok sikert!!"
"Mindenkinek, aki zxr-t tervez venni! ZXR400 95-ös évjárat motorikusan jo, futomüvileg felujitott rendszámos, idomzat nem tökéletes. Én nem ismerem a gépet, ezeket az infokat egy barátomtol kaptam aki ismeri a bringát. A tulaj alku nélkül 500-at kér. A tel szám: 30/3736059"
Sziasztok!
250-es 2T pályamotort szeretnék venni. Lehetőleg pályaidomos, forgalomban nem lévő pályagép érdekelne, lehet szerelendő/felújítandó állapotú, de persze át is építek, ha úgy adódik. Típusokat közvetlenül nem ismerem, Ti itt gondolom az TZR-re szavaztok.... Persze érdekelne rs (Honda, Aprilia) vagy RGV is.
Véleményeteket, javaslataitokat, esetleg konkrét eladó gépeket megköszönöm!
Az a baj mindenki cserélgetni/beszámitatni akar böven elég motorom van(+alkatrésszem ..)meg nemszeretnék 125/50et(a legtöbb beszámitás az )amit beszámitanék az meg nincs
jah emlékszem amikor keretem nyáron még a mostani tzr-t a neten már akkor láttam a hírdetésed, úgyanez moca + alkatrészek. azóta én találtam a neten 1 bervát és el is adtam egyet :) te meg még minidg ezzel veszödsz. jujj
rendben,akkor csak 1 kérésem maradt,légyszives küldj egy teljes listát hogy mid van,meg az összes képet róla emailben nekem,meg az elérhetőséged is légyszi.üdv
gilera@vipmail.hu
Na figyu.Mindent megkapsz(hengerek,blokkok,váz...)50eFt de ez már nem alkuképes(szerintem korrekt ár..)lehet hogy megbánom(tudom az az én bajom ) de nemkerülgettem tovább...
Nem féltelek én téged ,amit az a motor tud te hamar kihozod belőle!
Nekem még sajna nincs motorom,ha esetleg tudnál egy eladó RS 250-est(2002-2003-ast)akkor értesíts légyszives!
Helló Kutya!
Én is remélem hogy beválik az új vas, a találkozást meg már alig várom
Biztos béna leszek egy év 4üteműzés után, de igérem igyekezni fogok!
Köszi hogy elmondtad helyettem a DogFight infókat
Nekem is elegem lett mára, a mai termés (Aerox törött hajtókar+szétb.ott henger, hajtókaros Cagiva, megakasztott CR)
van egy oldal, ahol a 250 2T és 400 4T pályázók fellelhetők: www.jtmotorsport.hu
regisztrálsz és a fórumban olvashatsz eladó vasakról!
Mostanában ezeket olvastam ott:
"Gyárekek!!
Kaptam egy telefonszámot egy elado nsr250-esröl Ha valakit érdekel most közzé teszem. nem tudok rolla semmit se tipust se állapotot. A telefonszám a következö 20/9126 345 valami Pos,Pós vagy Poos Feri . Sok sikert!!"
"Mindenkinek, aki zxr-t tervez venni! ZXR400 95-ös évjárat motorikusan jo, futomüvileg felujitott rendszámos, idomzat nem tökéletes. Én nem ismerem a gépet, ezeket az infokat egy barátomtol kaptam aki ismeri a bringát. A tulaj alku nélkül 500-at kér. A tel szám: 30/3736059"
250-es 2T pályamotort szeretnék venni. Lehetőleg pályaidomos, forgalomban nem lévő pályagép érdekelne, lehet szerelendő/felújítandó állapotú, de persze át is építek, ha úgy adódik. Típusokat közvetlenül nem ismerem, Ti itt gondolom az TZR-re szavaztok.... Persze érdekelne rs (Honda, Aprilia) vagy RGV is.
Véleményeteket, javaslataitokat, esetleg konkrét eladó gépeket megköszönöm!
gilera@vipmail.hu
gianni@freemail.hu
Rendben, ha tudok vmit szólok. Régebbi nem érdekel?
megadod a mailcimet, már nem tudom sajna
Nekem még sajna nincs motorom,ha esetleg tudnál egy eladó RS 250-est(2002-2003-ast)akkor értesíts légyszives!
Én is remélem hogy beválik az új vas, a találkozást meg már alig várom
Biztos béna leszek egy év 4üteműzés után, de igérem igyekezni fogok!
Gratulálok az új motorodhoz ,kívánom,hogy több örömöd legyen benne mint a GSX-R-ben!
Találkozunk a ringen remélhetőleg a rajtrácson!
Űdv:Kutya 72
Nekem is elegem lett mára, a mai termés (Aerox törött hajtókar+szétb.ott henger, hajtókaros Cagiva, megakasztott CR)