Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább soloban a lámpabúra kellene csak.. Úgy érné meg mind2nknek :D
Mennyiért szeretnéd ?
Bocsi, de nekem egy lámpabúra nem ér annyit :D Lámpatest van 2 is.. De azért köszi
Sziasztok!
Van valakinek eladó önindítója?
Kompletten 5000.- postával megfelel ?
Mennyi az a nem sok? :)
Szia !
Nekem van egy komplett hátsó lámpám .
Nem kérek érte sokat .

Üdv/ Fastaction
Hátsó lámpabúrája van valakinek esetleg? 4Dl hez.
Ja meg egy jó állapotú plexi érdekelne akinek van jelezze !
Itt látszik hogy eltér a kettő :)
áháá megvan ez ugye műanyag mert akkor nekem vmi másvan felrakva fémből van és közép zsanéros akkor előző tulaja letörte :S
az nincs sajnos, arra sok ember pályázik :D
viszont képet tudok mutatni.
egy faridom ajtó érdekelne :) Vagyis egy képet ha valaki tudna küldeni ,mert szerintem nem a gyári van !
hello, hát az utsó az márciusi, milyen alkatrész kellene?
Üdv mindenkinek ! Cosmo látom uj tüzére tettél szert ezt is bontod?
Na ja, sokkal drágább, régen én is úgy emlékszem,hogy 10 körül volt, erre már 15-20 ba fájna...
Amúgy nem, bedrogozott faszkalap gyerek volt, nem nyúltak ilyenhez, csak minden kék lett, jövőhéten kész a fényezés, nagyon igényesen lett / lesz még összerakva... Szinte az összes csapágyat kicseréltük Koyo csapágyra, minden műanyagot lekentem műanyag ápolóval (olyan mintha vadi új lenne) futóművét is felújítottuk, kapott tzr 250es hátsó gátlót, új sértetlen kábelköteget, kb 15 órámba telt mire összekötögettem , elfúzögettem, be szigszallagoztam,hogy kevésbé látszódjon... Nagyon profi lesz most a motor... Idomok műanyagig vannak már csiszolva, kb 10 kiló gitt volt mindenen... Eddig ment 160at pirosig a motor, most reménykedek,hogy 163-5 körül fog minimum :)
bakker, most nézem a galériát, ezek elkezdték átfújni kékre? látom váz minden olyan lett... és előtte fényeztetted a motort tavasszal... szééép...
alvázszámba nem nyúltak bele ezek a mocskok?
indiánok voltak?
ez megvan nekik, mert mikor már én elküldtem az enyémet utána telefonon szóltak, h ezt ismerik, na de nem is az a poén hanem az hogy most megnéztem az árát, és csak kamillázok, akkor 7990 volt és én erre mondtam a sokat :O ennyire azért nem drágulhatott meg a gyártás
Na ja, csak kell mintát is küldeni, postaköltségek meg a legyártási ár, sok pénz lenne :s közel 20 ezer :\
www.szatuna.hu nem olcsó, de szép, én is ott vettem.
Jó állapotú plexi nincs valakinek? 4dl hez ofc! :) na meg hátsó csomagtartóajtóért nagyon fizetnék!
Meglett még aznap...oké, remélem nem kell minta, zsír :D
Uhh az szép :( tettes meglett? amugy én dirib darabokban vittem az enyémet mintának, szal nem volt gond, de elvileg nekik már van sablonjuk az enyémről.
Ja mondtam neki, csak az a baj,hogy enyém el van törve, nem rég ellopták és összetörték :S :( Még szabadságon vannak, jövőhéten fogok velük erről beszélni
szívesen, de beszéld le vele, hogy melyik tipusé, küldj neki képet, mert pl amikor nekem csinálta csak 4FL-esről volt neki minta, és az enyém alapján, meg fotó után csinálta meg.