sziasztok!
kb 130-as 17colos komplett hátsó kereket keresek fékkel lánckerékkel
lehetőleg dobfékeset de a tárcsás se gond
válaszokat itt vagy a ferrarif430c@freemail.hu címre irjatok!
köszi!
Hello!
Az alábbiakat vásárolnék tzr 125 4dl belgardához! :
-Hibátlan állapotú fejidomot ( fényezési hiba nem számít)
-Első féktárcsa (mm-t mondd)
-Hátsó csomagtartóajtó+zár meg hozzá való kulcs
-1 pár kormányvéget, azt a kis díszt!
Sziasztok.Érdeklődnék hogy nincs valakinek 89es évjáratú Yamaha TZR125 motorhoz eladó tankja? Lehetőleg jó állapotú, és azlenne a legjobb ha gyári piros fehér:)
szia
gyári alketrészt ne akarj mert horror ára van vegyél bele tkrj dugatyút japán és nagyon jó minőség kb 15000 ft be kerül omegamotor.hu n találsz hivd fel öket
Sziasztok! Van egy 1990 vagy 1988-as yamaha 125ccm-es TZR-em. Az vele a baj, a szerelő szerint hogy azért indul csak betolásra mert kopott a dugattyú és a karburátor se jó, a szivató nem marad nyitott állásba pl.
Tudna valaki segíteni hogy hol vehetnék nem utángyártott hanem eredeti esetleg bontott alkatrészeket a motorhoz?
/Még az is felmerült bennem, hogy amúgy minden jó rajta hogy egyben eladom alkatrészként vagy nemtudom/
Június 30.án Dt találkozót szervezek, ahol "konszensz" motorokat is szeretnénk látni Tdr-t és Tzr-t.
A találkozót Kecskeméten szeretnénk megrendezni, mennénk pár kört városban, aki akar mehet Kecsóringre 20 percet vagy amennyit szeretne és utána elnéznénk egy olyan helyre ahol lehet sütögetni, főzőcskézni és ha úgy látjuk sátrazni. Ha összejön a csapat 2 napos dolog lenne. Illetve keresek embert aki Kecskemét környékén segítene nekem a szervezésben!
anak hagtompitó szerepe van!
amugy direkt lehet kapni kipufogo gyapotot! azt kel beleteni!
csak amikor teszed bele el kel találni a gyapot tömörségét! akkor lesz szép hangja!
Sziasztok. Kis segítség kellene.
4dl motorom van,leszedtem azt a kisebb dobot,szétszedtem,és találtam benne valami üvegszálas rongydarabot. A kérdésem az lenne hogy az gyári,vagy már járt előttem valaki?
Köszi :)
Sziasztok eladó 4dl mocim kicsit át lett építve de meg van a gyári alkatrészek vissza lehet alakítani a gyári állapotra irány ár 200 000ft ha kell rakok fel képet
meg hogy hol található?