Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia tudnál képet küldeni róra?
meg hogy hol található?
nekem van majdnem uj hátsó gumim az ára 10e
continetal 130/70/17
szia!
e-mail címem: ferrarif430c@freemail.hu kérlek küldj erre képet a cuccokrol meg hogy mi mennyibe kerül.
a kerék dobfékes?
köszi!
üdv. Alex
helló!
nekem van mindenem csak 140-es a gumi ha esetleg érdekel.?!
sziasztok!
kb 130-as 17colos komplett hátsó kereket keresek fékkel lánckerékkel
lehetőleg dobfékeset de a tárcsás se gond
válaszokat itt vagy a ferrarif430c@freemail.hu címre irjatok!
köszi!
Szziasztok!

Nincs valakinek olyan hátsó kereke kompletten, ami belemegy az mz ts 125 hátsó villájába?
lehetóleg dobfékes legyen.
köszi
Hello!
Az alábbiakat vásárolnék tzr 125 4dl belgardához! :
-Hibátlan állapotú fejidomot ( fényezési hiba nem számít)
-Első féktárcsa (mm-t mondd)
-Hátsó csomagtartóajtó+zár meg hozzá való kulcs
-1 pár kormányvéget, azt a kis díszt!

Telefon: +36/70 223 74 65
E-mail: gepzsir-sm@hotmail.com

Jobb lenne ha emailt küldenél képekkel, adatokkal, árakkal! Csak akkor írj ha tudod postázni!

Üdv,
Helló a kormányról küldenél képet ienre szeretném átalakitani az enyimet is!
Sziasztok.Érdeklődnék hogy nincs valakinek 89es évjáratú Yamaha TZR125 motorhoz eladó tankja? Lehetőleg jó állapotú, és azlenne a legjobb ha gyári piros fehér:)
Hali!
Megmaradt alkatrészeim baráti áron eladók,lehetőleg telón keressetek!30 259-0547
pl:telók 15.000/pár
műszerfal:8000ft
hűtő:8000ft
szia
gyári alketrészt ne akarj mert horror ára van vegyél bele tkrj dugatyút japán és nagyon jó minőség kb 15000 ft be kerül omegamotor.hu n találsz hivd fel öket
Üdv
Tzr 125 Első féktárcsa érdekel : jakabracing@gmail.com ide küldjön akinek van légyszi képet árat méretet
sziasztok van bontott yamaha 125 tős trz 93 4dl
megvan az első or idom oldalidom
Sziasztok! Van egy 1990 vagy 1988-as yamaha 125ccm-es TZR-em. Az vele a baj, a szerelő szerint hogy azért indul csak betolásra mert kopott a dugattyú és a karburátor se jó, a szivató nem marad nyitott állásba pl.

Tudna valaki segíteni hogy hol vehetnék nem utángyártott hanem eredeti esetleg bontott alkatrészeket a motorhoz?

/Még az is felmerült bennem, hogy amúgy minden jó rajta hogy egyben eladom alkatrészként vagy nemtudom/
Lengővillád addnekem
sziasztok eladó tzr 200 000ft
sziasztok eladó a tzr 200 000ft irány áron
(megvan a gyári cuccok is hozzá)
Június 30.án Dt találkozót szervezek, ahol "konszensz" motorokat is szeretnénk látni Tdr-t és Tzr-t.
A találkozót Kecskeméten szeretnénk megrendezni, mennénk pár kört városban, aki akar mehet Kecsóringre 20 percet vagy amennyit szeretne és utána elnéznénk egy olyan helyre ahol lehet sütögetni, főzőcskézni és ha úgy látjuk sátrazni. Ha összejön a csapat 2 napos dolog lenne. Illetve keresek embert aki Kecskemét környékén segítene nekem a szervezésben!
http://www.futarmotorosbolt.hu...

Én ilyennel tömöm a dobjaimat, jó keményre kell tömni, akkor szép hangja lesz
anak hagtompitó szerepe van!
amugy direkt lehet kapni kipufogo gyapotot! azt kel beleteni!
csak amikor teszed bele el kel találni a gyapot tömörségét! akkor lesz szép hangja!
Igen,ott találtam.
a végdoba találtad?
Sziasztok. Kis segítség kellene.
4dl motorom van,leszedtem azt a kisebb dobot,szétszedtem,és találtam benne valami üvegszálas rongydarabot. A kérdésem az lenne hogy az gyári,vagy már járt előttem valaki?
Köszi :)
Üdvi mindenkinek !

Van egy Aprilia Leonardo 151 cm3 mocim eladó, esetleg cserélném Yamah TZR 125, Aprilia RS, Af1-re (csak 125 cm3 érdekel)
Sziasztok eladó 4dl mocim kicsit át lett építve de meg van a gyári alkatrészek vissza lehet alakítani a gyári állapotra irány ár 200 000ft ha kell rakok fel képet