Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs fiuk megkevertem nem irja telom ki kinek ir! :D
Comos: Nincs véletlen 4dl CDI-d vagy valakinek?
igen neked
ÜDv . nekem szándékoztad a megjegyzést ? :) HA igen akkor közelvagyunk egy találkát összehozhatnánk !
az általában polini a tuning heger de comos-t kérdeztd meg!
MOTORI minarelli a power szelep záró sapkába az van írva.ez tuning henger?
ablak álatalában csak a sportba van ha valmi tuning heger van a blokon! énszerintem!
Sziasztok segítségre lenne szükségem.
TZR 125 4DL-TIPUSU MOTORHOZ VETTEM DUGÓT DE NEM VAGYOK BENNE BIZTOS HOGY megfelelőt vettem.Ebbe a motorba ablakos dugó kell vagy nem?HA VALAKINEK VAN képe a dugattyúról és elküldené ide azt megköszönném.Amit most vettem nincsenek ablakok rajta.
Tetszik a dt-d! En meg magas vagyok es meretre kicsi a tzr! De ez papir nelküli tehat nemigazan neked való!
Cosmo: 4jb cdi-m van de nem jo ojan 8000nel letilt nem akar menni!
ojan 80 a vege regebben az elozo elektronikaval 160volt!
rádasásul ahogy nézem még közel is vagy. és A1-essel is lehet vezetni. pont jó:D
Csödaszép ez a motor, beleszerettem
DT125R-em van supermoto-ra átalakítva, de játszottam a gondolattal hogy lecserélem egy ilyen TZR-re
hello az meg hogy a fenében van benne? mert a 2rj rh-nak külön van a cdi meg a power vezérlő,a 4dl-ekben meg már ugye egy doboz van csak.
amugy neked elvileg jónak kell lenni a 4dl elektronikának, nem feltétlen kell 4hx
Halló!

Srácok lenne egy marha nagy gondom 2rj CDI-van a motoromban! És kellene 4hx es CDI Vagy ami ebbe való! Váz számom 4hx-0000128 ! Köszi elöre!
Üdv márkatársak . Ha
valakinek felcsillantotta a szemét érdeklődjön :)
06307267670
gombos0210@freemail.hu
Szép-szép! Csak egy kérdés, milyen beállítással mész(karbi), illetve egy vagy két légbeömlős légszűrőházad van?
Glicosam alu 2011 ben lett feltöltve a hengerfej tömítés is cserélve lett amikor lecseréltük a hengert. Én még a gyújtásra gyanakodom, hogy nem jó helyre kapja a szikrát.Csak az a baj nem tudom hova állítsam holt pont elé menyivel ?
talán egy hengerfejtömítés csere inkább
Milyen hűtőfolyadékot használsz?
Elkészült a gép kedves márkatársaim
Sziasztok szeretném kérdezni tőletek,hogy mekkora a hűtő a tzr125-ön? Mert nekem olyan problémám van ,hogy forr a hűtő vizem. Nekem tzr 50/70.-em van de nem tudok vele rendesen motorozni mert állandóan fel forr a hűtő vizem és folyamatosan azt kell figyelni.Ez miatt elmarad a motorozás élménye. Már mindent meg csináltam rajta( hűtő tisztítástól kezdve a termosztát kivételig )de sehogy nem akar jó lenni .Na arra gondoltam ,hogy le kell cserélni a hűtőt nagyobbra mert szerintem kevés a hűtő felülete a 70-es hengerhez. Ha valaki tudná közületek a 125-ös nek a hűtő méreteit azt meg köszönném .De ha lenne valakinek netán egy eladó, na arra vevő lennék. De csak ha nagyobb az eredetinél illetve vastagabb most ami rajta van az 220x160x20-as .
ÜDv . 93" 4dl hez kelene egy hátsólámpa foglalat búra nemkell . üdv
Köszi az infót!
Szia !

Jó hír az , hogy szétkopottan is indulnia kellene .
A szivatóval lehet baj .
Kézzel tartsad kihúzva és 2-3 szor gyújtás nélkül rúgjál rá .
Utána add rá a gyújtást és a kihúzott szívatóval próbáld berúgni .
Sikerülni fog !
Szia !
Párhuzamosan szereltek össze TZR-eket olaszban és Japánban .
A motor biztosan ugyanaz !
A karbi is változó , ha Mikumi , akkor Japán .
A fék is ugyan az volt , ha jól tudom , mindkét motoron .
Sziasztok !
110/80/18-as hátsó köpenye van-e eladó valakinek ?
Köszi