Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Milyen típusra keresel ?

Üdv
Sziasztok !

Kipufogót keresek jó állapotban , TZR 125 2RJ-hez .
Horpadt és belül elégett nem érdekel .
Előre is köszönöm !
06705965312
Sziasztok Motorosok!

Yamaha tzr 4dl keresek hengert dugóval együtt valakinek van esetleg olyan amit el is adna?Debrecen
Hali!
Következőket szeretnék vásárolni 4dl-hez:
-Fejidom
-Faridom ajtóval és zárral
-Első féktárcsa
-Plexi
-140es hátsó supersport guma
-Fejidom tartókonzol

Szerkezetileg jónak kell lennie, fényezési hiba nem számít!
Ha van valakinek valami kérem jelezzen és küldjön róla fényképet, adatokat, árral! gepzsir-sm@hotmail.com
Köszi!
köszi szépen
ÜDv mindenkinek . Hátsólámpája nincs valakinek elfekvőbe ?
320mm a dob, 40mm a végcső
Megmérem neked még ma!
hosszú
rövid,vagy hosszú menetest vegyek? :)(még nem szedtem szét)
Kedves Márkatársak!

Valaki legyen már oly kedves és mérje le nekem egy 4dl-nek milyen hosszú a kipufogó végdobja.(gyári)

köszönet
Auto Data Ngk Br9ECM-et ír tzr hez :)
sziasztok. 96"os tzr125-be milyen gyertyát ajánlotok?
Köszi
szevasz, már elkelt.
Szevasz.
Mennyi lenne a fejidom?
Helló.
Nem tudjátok, hogy hol lehet venni olyan kis mikrokapcsolót (2db kábel csatlakozik rá), ami az első fékkarnál van, ami működteti a hátsó féklámpát, amikor az első fékkel fékezek? (4DL)-hez kellene.
helo srácok. szeretném kérdezni h vkinek nincs elado power bowden? a 2 bowden ugyanakkora? ha nincs senkinek és nem egyformák lenne szives vki lemérni mekkorák mert akk csináltatok. köszönöm :)
Helló
Első Féktárcsa nem maradt?
Sziasztok!

TZR 125 4DL kilométeróra meghajtó szerkezet és kerékagy között lévő közbetétet szeretnék venni ha esetleg van valakinek eladó!

Üdv,
Attila
Heló,tudja valaki ,hogy hanyas évjáratig készültek a TZRek Japánban,ill az olasz gyártásúakon,legalább Japán a karburátor,ill. a fék?
Helló.
Valaki meg tudja mondani az 1996os 4dl piros-fehér színkódját?
Vagy hol tudnék utána nézni?
Csak a fehér színkód érdekelne.
Köszi,széles utat.
vki komplet blokot nemtud ?
Hengeren a kipufogó végét értem, a kilógó csöcs hossza nem számít
CSő

Valaki akinek gyári kipufogó van a 4dl-esén, megtenné hogy leméri nekem a kipufogó dob hosszát felfogatástól a henger végéig?

köszi
Eladó kis Tüzér, nagyon szép állapotban. 139ezer, ha kérdésed van írj. atika199@freemail.hu