tzr
Egy 2Tnek mi a lelke ?a kipuff,azért egy sportkipuff jobban megdobja a 2T mint a 4T.Meg az sem mindedj hogy miböl van a henger vas vagy alu.Egy cbr125 re rádobsz sportkipuffot nemsokat érsz,de azé egy 2T érezhetően megdobja,mondjk azé 200 kamu lehet
Erről beszélek! A 125-ös akkor max a fele, szóval szinte semmi! Azzal a hirdetéssel max 1 amatőr balfaszt tud beszopatni, aki még az életben nem látott motort!
nem fog 200zal menni de ha azt vesszükhogy a mito tegyük fel tényleg 34pacis az szerinted mennyi NMterrel jár???kérdezz meg egy MITO tulajt mi van a forgalmiba!
Igen, de 1 125-ösben szerinted mennyi nyomaték lehet? - hát a 0-hoz közelebb van mint a 100-hoz! Úgyhogy ettől még mindíg nem gogy 200-zal menni..........
Nem igazán értelek! Ha nem a +ccm adja akkor mi??? A kipuff rendszer nem igazán számít, a GSX-R1000-nél +2Le! Akkor mennyi a Mitonál, +0,2Le? Meg hogy 200-zal megy??? ..........
És szerinted 160-as hengertől, attől a 35ccm-től kapsz +10Le-őt! Meg mikor mész 125-össel 200at??? Ha ennyire jó akkor megveszem, és utána lealázom Tóth Imit meg Talmát!!!
Tudom fosok is az ilyen nagyfordulatú témáktol mert valamiért azt sugalja hogy nemn a motorban van az erő hanem a fordulatban,akkor meg má elöttem megpörgették páran
Én nem merek így koppanásik dönteni...
Fosok, hogy elszállok.
Majd egyszer valami nagyon lezárt tökéletes útminőségű km széles aszfalton próbálgatnám full mocisruhában...farmer, pólóban nem kéne
basszus ezt nézzétek www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... - lehet ezt kellene megvennem, nem pedig az R6-ra kuporgatnom! "200KM/H-s végsebesség, meg a kategóriályában a leggyorsabb"
ritkán de van itt is eladó www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... azt hiszem Székesfehérvári a hirdetö(.......mi baráti társaságunkban 5 van-BP-n amiröl tudunk )
HÁT 2 HENGER jah más más,na de majd akko asszem 1 év mulva folytassuk ha nemlehet A-korl jogsim csak 17.5 évesen.Fasznak ke ennyi kategoria.
De brutál valoban ez a TDR ,nem is tuttam van ilyen 250 esbe,ithon még neten nemláttam
nincs.....az a baj ha rákeresel max japán oldalon van ...esetleg valami eu klub/forumon keres rá...amugy nagyábol uazt tudja mint a TDR(kivétel a 3ma+XV kodos-63le/70le-ezek nagyon ütösek )
azé 180 at még elhinnék