Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok 125 os tdr ert szeretnek kezdo motornak,erdekelne fogyasztasa,karbantartasa ,mennyire koltseges?
megvan még a tdr80?
Sziasztok!
tdr 125 höz keresek kuplungkart és indexet
ha valaki tud szóljon msn : vidra22@hotmail.com Tel: 06/703941660
H. sürgősen eladó 1 TDR-80 kismotor költözés miatt ár 89000.- T.06 209 181 598. Bp.Nagyon jól megy gyárilag DT-80 motor van benne.
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Üdv.Eladó!125ccm kapsz ennyiért http://www.kepesmotor.hu/yamah... +van átépitéshez(SM-nak vagy endurozni...) még1 TDR250 és rengeteg alkatrész is.....
Én értem mire mondta de a yamaha akkor is japán akárhol szerelik össze! Speciel az én tdr-em is olaszban volt összerakva, ennek ellenére olasz gyártmyányú motrot soha nem vennék mert utálom
Ő arra gondol hogy olasz összeszerelésü(mert van eredeti japánból is)mint a DT ben is....Ez csak azért van mert igy gazdaságosabb a gyáraknak
te tényleg nem vagy magadnál.
van! nekem full olasz volt minden rajta belevolt íra h made in itali vagy az nem olaszország véletlenül?
ja és akkor a tdr az olasz mi?
bocsi még nem raktam fel a tdr em röl képet:) de am én nem a dt miatt írtam ide hanem a tdr miatt ha nem tűnt volna föl és elolvastad volna az adatlapomat ott van h tdr!
Eladó egy Yamaha TDR 125-ös motor megkímélt, szép állapotban. Új gumik, akksi, fékbetétek, lánc-szett. A motoron karbon visszapillantó tükrök vannak, de adom a gyárit is. A motor "A1"-es jogosítvánnyal vezethető. 2 személyre vizsgáztatva. Kihasználatlanság miatt eladó. Csere nem érdekel. További információ telefonon, több kép e-mailban. Irányár: 360000Ft
A DT neked mióta olasz?
Pont ez a lényeg mert az olasz motorokba ilyen gyakran kell dugózni. Nekem a tdr 15 év után lett megdugózva meg fúrva is. Az meg hogy mennyit megy a motorod az a karburátor beállításától is függ, persze minél több anyagot kap annál jobb de a fogyasztásán is érzed...
Arra meg kíváncsi vagyok hogy milyen gépe van a haverodnak
érdekes nekem olasz volt a motor és semmi baja nem volt 2 évente kapot új dugó gyűrűt :) meg ilyenek olaj csere évente és simán ment 150 et haveromé japán volt és 2 év után szétesett:)
nézd meg a képeknél a motoromat közelebröl:) én csak erdőben használom de ha van olyan gumi is aminek nem úgy tűnik:)
szép géped van:) látam azért te se csak közuton gurulsz vele..hanem vizparton is:D
a teszteket meg olvasom ;)
pár kép:
http://www.sportmotor.hu/motor...
ebben meg a tulajdonosok véleményét találod:
http://www.sportmotor.hu/teszt...
A TDR nagyon jó kis motor, nekem csak annyi nem tetszik hogy 140 kg bár az én magasságomhoz pont megfelel. Alkatrészeket mind a yamahába mind az apriliába lehet szerezni. Talán az apriliába drágábbak a cuccok mint a yamahába hiszen a yamaha csak egy japán gép nem pedig olasz (amúgy is megvan a véleményem az olasz gépekről). Én is gondolkoztam hogy mit vegyek amikor abban a helyzetben voltam mint te, de én egyáltalán nem bántam meg a döntésemet!
az is érdekelne hogy ha esetleg valami elszarodik egy motorba.. ami nem eséjtelen egy 10en éves gépnél.. akor meikhez lehet olcsoban alkatrészt kapni aprilia? vagy yamaha? mert azért motor vásárlásnál ez sem egy utolso szempont
néztem én azt a dt-t de nekem nem tecenek az ojan tipusu motorok tisztára mint a cross motor.. és nekem pont nem arra kell hogy a kilométeres sártengeren is átmenyek vele:D
elolvastalak figyelmesen:D vegyél 1 yamaha dt125r-t :D ugyan az mint a tdr csak jobban bírja a terepen a tdr utcai sport enyit kell róla tudni rosszat nem tok róla mondani de szerintem a dt horgászásra tökéletes 93-96 ig gyártoták a sima tdr-t + a tdr r -t utána jött a deltabox az 1 rakás szar sehol sem megy anyit mint a 93 -96 ig :) nekem 150 et ment végre miközben a másik meg csak 120 at:) a dt meg nagyon jó kis motor a maga kis 90 kg jával:) simán felveszei akár meik társával a versenyt ha cross gumit dobsz rá a legnagyobb sárbol is kitudsz mászni sok sikert:) de most télen vegyél motorot mert most olcsóbbak:)
szia tdr 125 az kúrva jó motor ha nem állatkodsz vele :D nekem is volt:D gumi füstölés simán megy első keréken gurulás akár 1 kerekezésre is alkalmas:) csak átételezni kell:D erdőben nem nagyon szeret menni főleg a nagy sárban:) nekem 6 hónap alatt csak 1 defektem volt :) + 1 gyertya csere.. ha valami elsomlik benne az el is fog sajnos ha kifogy a benzin inkább hívj valakit és hozzon benzint:d mert 130 kg ot nem egyszerű feltolni akárhova:)
A wind az inkább terepen jobb sokkal erősebb a power benne mint a tdr ben:) látcik is a külömbség a tdr az csak 27 le:) a wind meg vagy 35 le sújban ugyan az csak a yamaha meghívhatóbb nekem ez a véleményem addig egyetlen 1 yamahám sem hagyot cserben jó motor választás én a helyedben még néznék róluk videót meg fölvenném a kapcsolatot a tdr tulajdonosokkal h mit kell róla tudni:) én is úgy vettem na mostmár télleg sok sikert:P
hy emberkék:)
nyáron szeretnék magamnak egy motort/nem volt még motorom/(ojan kelene amivel kilehet menni horgászni földuton/ de a közutat is birja, B.kat jogsim van és 125/50et akarok max 20-30 klimométeres körzetbe elcsászkálni vele meg faluba szaladgálni és nem agyon nyuzni lelakni és szethajtani valami homokbányába:D, érteni nem nagyon értek hozájuk tehát vásárlás elöt inkáb tájékozodom.. és már elöre is köszönöm a segitségeteket!
kérdéseim:
metöl -medig gyártottak tdr-t? azon belülis metöl deltaboxot.. miben tér el? felépitésileg meik a strapabirob.. a képeket nézegetem látom hogy 2 fajta felnivel létezik.. ezek gyáriak e? stb ? kicsit bekéne mutatni a motort..
olvasgatam a hsz-eket és joval elöréb olvastam hogy tiszaföldávron bontanak motort.. az érdekelne hogy ott esetleg egyben müködöképesen is meg lehetne e venni?
a következö motorok tecenek aprilia tuareg wind / pegaso, cagica elefant / super city, yamaha tdr szerintetek meik lenne számomra a legmegfelelöb meiknek mik a tulajdonságaik jo/rosz, nem kimondot kroszmotort akarok azok nem is tecenek de nem is egy gyorsulási gépet, de az ndk-s simsontol különbet:D