Császtok lenne egy villám kérdésem.
Mégpedig hogy a tdr 250 az mennyit eszik?
Chevy téged kérdeznélek főként, jha meg mongy már egy pár szót légyszi a motorrol jo rossz tulajdonság ilyesmi köszi!
Előre kell egy műanyag, amibe beleül a kicsike plexi. 2 részből áll tehát . A Yamaha-dakó nál 24-24 ezer forint. De a tiédre AdamX nehezen illeszkedne, mert kivágták a műanyag közepét, ami körbeölelné elől is a műszerfalat (kb5 cm-es rés lenne ott)
Valaki nem tudna végre segíteni hogy honnan tudnék a szar deltaboxos TDR emhez bármit is kapni, jelen esetben csak egy rohadt plexi kellene, de sehol nem lehet kapni. Eladom a francba, nem lehet hozzá semmilyen alkatrészt kapni
Sziasztok!
Nagyhamar eladóvá vált a 250-es TDR-em, mivel én endúró motorra születtem, és piszkosul nemizgat már ez a moci(mondjuk eddig sem izgatott mert kb 3hónap alatt max 2km-t mentem vele)! Képesmotoron is fentvan 100-ért, ha érdekelne vkit írjon!
Üdv!
5-6000-ért dugó?
Haver is vett a kawájába kdx 125 és széjjel is szette pár km alatt.
Az enyém is dugócserés.20000 lessz kb a dugó. De az ne megy szét.jah és motorszerelőkkel tessék vigyázni az enyémbe még a power is fordítva volt bekötve. XD pedig anynira bonyolult!
JAH és 5-6 ezer lesz a dugó bele nem 20 Dorozsmán csinálja egy ember de mondta szerelő hogy elég jó mert ők cross körülmények között tesztelték(cross pályán) a munkáját.
Na a Szerelő azt mondta nekem hogy dugót kell cserélni meg majd nikasziloztatni kell a hengert .
Mert eléggé gyenge a kompresszió a motorban melegen azért nem tudom elindítani.
De ha jó lesz akkor háhá
Hy!
Valaki cserélt itt már hátul fékbetétet?
MEnnyibe került?az itteni motoro boltba vagy 4500-5500 között van.Az enyém még nem deltás!
ÉS a kisebbik fékpofát mi a a rák tartja oda?MErt mi kiszedtük és csak úgy kiesett belőle semmi nem fogta oda
Mégpedig hogy a tdr 250 az mennyit eszik?
Chevy téged kérdeznélek főként, jha meg mongy már egy pár szót légyszi a motorrol jo rossz tulajdonság ilyesmi köszi!