Én az eladók között néztem olyan TDR-t amelyiken 150-es gumi van.
MEgkérdeztem tőle aszonta nem ér bele semmibe és a teljesítményből sem vesz vissza.
Az enyémre meg most jólessz a 110-es is 85%-os dunlop 3 ropi szerintem nemrossz!
Használtat és utcait nem akarok terepre menni úgyse.
Valakinek valami gyujtás állórész baja volt nem? http://www.vatera.hu/yamaha_td...
Vaterán találtam ha segít valakinek!
HY!
Valaki tudna nekem is segíteni?
A gumitémát nem nagyon vágom.Kinek mekkora hátsógumija van? THX!
Az nemyémen 120/80-R17-es van de nagyrészt csak 110/80-ast találok.
A kicsit jobban füstöl nemhiszem hogy baj lehet csak az elején amíg hideg a motor azért füstöl.
Akkor aggódj ha nem jön füst.Nekem mindenesetre meállt az olajpumpám és megis szorult sazl kompressziónak lőttek úgyhogy generál!Jobb félni és azóta magamnak keverem nem cserétettem ki az olajpupmát.
Akor kérdezek tovább... Ha beindítom kicsit füstől a kipufogó, elképzelhető hogy az olajadagoló nem adagol megfelelően? Elég fúrcsán füstől, asszem ez nem normális..... Szerinted próbáljam meg azt hogy én adagoljam a benzinhez?
Hát érdemes elmenni egy nagyobb motor boltba neten nem tudom hol lehet találni esetleg a www.nagyvas.hu-n
ott elég sok minden van régen sokat böngésztem ott szerintem találsz!
MEgkérdeztem tőle aszonta nem ér bele semmibe és a teljesítményből sem vesz vissza.
Az enyémre meg most jólessz a 110-es is 85%-os dunlop 3 ropi szerintem nemrossz!
am találtam gumit csak 110-es 3 ropi volt csak hétfőn jön
sokkal több a 120/70 -R17-es
am köszi és az szmít szerinted hogy 120-80 vagy 120-70?
Lényegesen nem számít nem?
Elég jól néz ki csak már kicsit gyorsaságis lett nem?Olyan mint az r125 csak nem teliidomos.
De azért marhaszép!
Valakinek valami gyujtás állórész baja volt nem?
http://www.vatera.hu/yamaha_td...
Vaterán találtam ha segít valakinek!
Valaki tudna nekem is segíteni?
A gumitémát nem nagyon vágom.Kinek mekkora hátsógumija van? THX!
Az nemyémen 120/80-R17-es van de nagyrészt csak 110/80-ast találok.
Akkor aggódj ha nem jön füst.Nekem mindenesetre meállt az olajpumpám és megis szorult sazl kompressziónak lőttek úgyhogy generál!Jobb félni és azóta magamnak keverem nem cserétettem ki az olajpupmát.
Ezért van ez a fórum :-D
ott elég sok minden van régen sokat böngésztem ott szerintem találsz!