Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze csak az a 150-es biztos nemfexik ki a gyári 3.00"felnin...
Én az eladók között néztem olyan TDR-t amelyiken 150-es gumi van.
MEgkérdeztem tőle aszonta nem ér bele semmibe és a teljesítményből sem vesz vissza.
Az enyémre meg most jólessz a 110-es is 85%-os dunlop 3 ropi szerintem nemrossz!
Az én deltás tdr-m en pirelli gumi van 130/70-17
na senki nincs fórumon? :-D
am találtam gumit csak 110-es 3 ropi volt csak hétfőn jön
ELADNÁM A NAGY BECSBEN TARTOTT YAMAHÁMAT(tdr 125r) ! további info: http://www.hasznaltauto.hu/2277948_yamaha_tdr_1995 MSN: ffadam1@hotmail.com
jah csak azt nehezebb találni még aprok között is
sokkal több a 120/70 -R17-es
Emlékeim szerint 120/80 a nagyé annyi az tuti..
na azt nem tom mekkora!
Ami a gyári méret.
Jah olvastad a motorgumis fórumot?:-D
am köszi és az szmít szerinted hogy 120-80 vagy 120-70?
Lényegesen nem számít nem?
A TDR350-re gondolsz?Igen jólnézzki kárhogy semmi nemlessz belöle ....az apró televan 120as gumival,jórá az első is...
am láttam nállad is az új tdr képét!
Elég jól néz ki csak már kicsit gyorsaságis lett nem?Olyan mint az r125 csak nem teliidomos.
De azért marhaszép!
Használtat és utcait nem akarok terepre menni úgyse.
Valakinek valami gyujtás állórész baja volt nem?
http://www.vatera.hu/yamaha_td...
Vaterán találtam ha segít valakinek!
Uj kell vagy használt,enduro vagy utcai gumit keresel
120 as a gyári méret azt tegyél rá .
HY!
Valaki tudna nekem is segíteni?
A gumitémát nem nagyon vágom.Kinek mekkora hátsógumija van? THX!
Az nemyémen 120/80-R17-es van de nagyrészt csak 110/80-ast találok.
Hátt őő jó kérés.valamiről biztos kap áramot vagy ilyesmi.megkell nézni akkor okosabb az ameber
Megpróbálom, úgy hogy magamnak keverem, melegen nem füstől ..... Persze csak ha ki tudom iktatni az olajpumpát.... valami ötlet?
Esetleg van itt valaki akinek elől 14 es fogaskereke van, hátúl meg 46? Az érdekelne, hogy hogyan működik és, hogy mennyiben változott az eredetitől?
A kicsit jobban füstöl nemhiszem hogy baj lehet csak az elején amíg hideg a motor azért füstöl.
Akkor aggódj ha nem jön füst.Nekem mindenesetre meállt az olajpumpám és megis szorult sazl kompressziónak lőttek úgyhogy generál!Jobb félni és azóta magamnak keverem nem cserétettem ki az olajpupmát.
Akor kérdezek tovább... Ha beindítom kicsit füstől a kipufogó, elképzelhető hogy az olajadagoló nem adagol megfelelően? Elég fúrcsán füstől, asszem ez nem normális..... Szerinted próbáljam meg azt hogy én adagoljam a benzinhez?
nm!
Ezért van ez a fórum :-D
Elég sokmindet találtam köszi a segitséget.!
Hát érdemes elmenni egy nagyobb motor boltba neten nem tudom hol lehet találni esetleg a www.nagyvas.hu-n
ott elég sok minden van régen sokat böngésztem ott szerintem találsz!
Oké!