És kb hol lehet venni rá mert nézegettem a neten de valamit rosszúl csinálhatok mert nem találok semmit.... Nekem munkadíj nem lesz mert a férjem megoldja.....
No gond. Hát akkor már csak egy önkéntesre van szükség aki hajlandó megszervezni egy talit. Ja még egy kérdés nem tudod hol találnék fogaskereket hátra és előre egy tüskével kissebet, meg egy új lánc is jól jönne...
Hy!
Sry de nem tudtam hogy lány vagy :-D
am nem rossz ötlet egy tdr tali mert az enyémet remélem elviszik de jó lenne többel találkozni,bár spanomnak is van eggy meg pusztavacsi motoros talin láttam 3 deltásat is.
Ó banyek az nagy gáz..... Nem irigyellek úgy fest ezzel most van problémád rendesen Azért írd meg hogy hogy haladsz vele... Egy kérdés nem tudod szokott itt valaki TDR találkozót szervezni?
Konkrétan tudom mi a baja :D gyújtótekercs tönkrement benne kicseréltem egy használtra úgy vettem 20k volt beleraktuk pöcc re indult 6.5 km után leállt és ugy néz ki hogy az új tekercs is kinyíródott
nem ad szikrát a gyertyánál :( . Most majd egy motor elektronikai szerelőhöz akarom elvinni hátha tud vele valamit kezdeni.
Mondjuk ja csak azt is vedd számításba, hogy lány vagyok és az 50 kilommal, lehet nem tudnék egy 140 kilos motort betolni , ezek szerint akkor egy aksi nem kerűl sokba, úgyhogy a jövőhéten megoldom és köszi az infokat.
Na csá tegnap eladtam a mocit
Szerintem az uj gazdival láthattad gondolom éppen uton voltak hazafelé!
Jha amugy 9500-től még nem tiltott csak 10-11 között de nem volt szabájos tiltás meg 2 üteműnél az elég baj ha tilt.Jha amugy csak netről volt ismerős a mocid Dabas környéki motorosok oldal
Hát ja lassan szerintem aksit is kell cserélnem, abban tudnál valami infót? Most még nincs vele gondom, de amikor elhozatam (utánfutón) ott pöccre indúlt de itthon semmi, rátőltöttem most minden okés, de kicsit parázok, mert még berugni sem tudom berugókar híjján, úgyhogy ha lemerűl valahol akkor ott ragadok... Az meg nem lenne szerencsés..
Hy Őrbottyánban vagyok. Köszi a telszámot felhívom és eggyeztetek vele nagyon köszi! 90 %- os gumit vettem havertól 6000 Ft volt, amúgy asszem az új ára 16 pénz.
hy!
Helyileg nem tom hol vagy de van egy kipufogós Táborfalván!
Csak a telszámát tudom:06-70-2-42-54-32.
De már láttam TDR-t amire ő csinált dobot!
am olyan 7000 vagy 8000-et kér egy dobért!
nekem 40-be volt D.I.D bár a munkadí is benne van meg az hogy még csinált rajta ezt azt.
Sry de nem tudtam hogy lány vagy :-D
am nem rossz ötlet egy tdr tali mert az enyémet remélem elviszik de jó lenne többel találkozni,bár spanomnak is van eggy meg pusztavacsi motoros talin láttam 3 deltásat is.
nem ad szikrát a gyertyánál :( . Most majd egy motor elektronikai szerelőhöz akarom elvinni hátha tud vele valamit kezdeni.
Am utánna akrtam menni csak nem értem volna utol mondjuk elég besazrin ment vele. :-D
Aksit meg akármelyik motoros boltba találsz szerintem!
Am olyan 4-5 rongy között lehet asszem annyiért vettem.
Szerintem az uj gazdival láthattad gondolom éppen uton voltak hazafelé!
Jha amugy 9500-től még nem tiltott csak 10-11 között de nem volt szabájos tiltás meg 2 üteműnél az elég baj ha tilt.Jha amugy csak netről volt ismerős a mocid Dabas környéki motorosok oldal
Am a mintával most sincs bajom csak kicsit elöregedett és így nem merek bele sokat fújni :-S
mennyibe kerül egy hátsó gumi?
Helyileg nem tom hol vagy de van egy kipufogós Táborfalván!
Csak a telszámát tudom:06-70-2-42-54-32.
De már láttam TDR-t amire ő csinált dobot!
am olyan 7000 vagy 8000-et kér egy dobért!