Most tűnt csak fel! :D régen te még "czege" néven irogattál ide a fórumba és próbáltad lehúzni az embereket több kevesebb sikerrel! na mindegy! nem rondítok bele a fórum jóízű beszélgetéseibe azzal hogy téged ócsárollak!
valakit érdekel kerék gumistól?
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Most ez a képem van róla de a tdr-en is ilyen van.
Viszont nem tudom hogy mennyire működőképes, mert ez valamelyik régi bontásból maradt meg, foggalmam nincs melyikből, ezért ha megfelel, elküldöm levélben, kifizeted nekem azt az 500Ft-ot ha működik rendesen akkor pedig megveszed, egyébként és 5-6körül szoktam adni őket.
Heló! Van egy 1991es nem deltás tdr 125ösöm. A probléma a következő: mikor kihuzatom 7000 fölöt néha azt csinálja mintha elmenne a gyújtás, durran. Neha pedig mintha detonációs égés lenne, és ilyenkor nincs benne semmi erő sem. A motorblokk most lett teljesen felújítva, azzal nincs gond. Valami tippje van valakinek hogy mihez kezdjek most? Előre is köszönöm!
Ha megvan még akkor légyszives csörögj rám és mondom a cimet vagy megyek érte. elöre is köszi.
30/876-1196
a hátsó zsír új heidenau 120/90/17
az első olyan 70%-os
pireli 100/90/19
hátsó gumi 13e
első gumi 10e
ha felnistől viszed akkor az még +5e darabja
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
face: zsolti czeglédi
Viszont nem tudom hogy mennyire működőképes, mert ez valamelyik régi bontásból maradt meg, foggalmam nincs melyikből, ezért ha megfelel, elküldöm levélben, kifizeted nekem azt az 500Ft-ot ha működik rendesen akkor pedig megveszed, egyébként és 5-6körül szoktam adni őket.
Még mindig nem találtam gyújtást deltabox vázas (sok tekercses) TDR-hez. Ha esetleg tudnátok eladót mindenképp érdekelne! Köszönöm!
Ugyan ez a bajom volt és van nekem is! :D
Szerintem fesz. szabályzó! :D