Itt is esik a dög. A munkahengert viszem vissza. Más pozícióba került a munkahenger és így már nem szorul. Ferdén nyomta a pálca...ahogy mondani teccet....
ügynökeit rugja ki kérem hozzánemértés miatt dévaványán csak az esőfelhők és oltári mennyiségü viz rohangál majd hétvégén hozom el hagyok időt a tominak hogy szedjen ki minden használhatót belőle ne aggódjál intézkedek,ahogy kell
Tisztelt urak!
Első fékmunkahenger felújításának ügyében kérnék segítséget tőletek: az ebay-en rendeltem felújító készletet a géphez(' 77-es, levegős 250-es). A csomag megjött, de ahogy nézegetem, a karmantyú átmérője sokkal kisebb, mint a dugattyú átmérője(48 mm).A rendelt felújító készlet TourMax gyártmányú, BCF-205 cikkszámú szet. Most akkor lehet, hogy mellé nyúltam?
Ha valakinek kell egy szuper leinformálható autó nálam megtalálja,
150LE diesel DSG váltó börön kívül full extra téli nyári kerekekkel, ketten simán aludni is lehet benne 7 személyes, szervízkönyv, 140 000km 2 mill alatt Magyar új vizsgával.
De ráülni se...
Középső sztender érdekelne, ha még van!
Üdv.: Kovács Tibor
+3630-5704759
Első fékmunkahenger felújításának ügyében kérnék segítséget tőletek: az ebay-en rendeltem felújító készletet a géphez(' 77-es, levegős 250-es). A csomag megjött, de ahogy nézegetem, a karmantyú átmérője sokkal kisebb, mint a dugattyú átmérője(48 mm).A rendelt felújító készlet TourMax gyártmányú, BCF-205 cikkszámú szet. Most akkor lehet, hogy mellé nyúltam?
150LE diesel DSG váltó börön kívül full extra téli nyári kerekekkel, ketten simán aludni is lehet benne 7 személyes, szervízkönyv, 140 000km 2 mill alatt Magyar új vizsgával.