Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

közben rájöttem hogy ez a tz700-as motorblokk
ez a négyhengeres vajon hol hajtja a kuplungot?olyan érdekesen néz ki a képen/fotobolt?/
királyul néznek ki!
Itt is esik a dög. A munkahengert viszem vissza. Más pozícióba került a munkahenger és így már nem szorul. Ferdén nyomta a pálca...ahogy mondani teccet....
ügynökeit rugja ki kérem hozzánemértés miatt dévaványán csak az esőfelhők és oltári mennyiségü viz rohangál majd hétvégén hozom el hagyok időt a tominak hogy szedjen ki minden használhatót belőle ne aggódjál intézkedek,ahogy kell
Ügynökeim jelentették, hogy Dévaványán egy rövidhajú, enyhén őszülő bajúszos férfi száguldozik egy fehér kétbetűs motorral a városban Csak nem?
A súlyát nem merném megmérni...
De ráülni se...
nem egyedi,de ez jobb
Ha nem bírok veletek,tunyingolok!
Szia!
Középső sztender érdekelne, ha még van!
Üdv.: Kovács Tibor
+3630-5704759
Nem találtam.Józsi a te barátod. Kakucsra gyere!
Na,ezt meg el se nem hiszem...hílak e!
van
Ciao Apa! 23 Fogarty!
Gyerekek!Program,hétvégére?
Ez valami yamaha váz lehet?
hány fogas ez a vasdarab?
Pettyókém! Neked se nem vón egy szép szimering futós ilyen?
Tisztelt urak!
Első fékmunkahenger felújításának ügyében kérnék segítséget tőletek: az ebay-en rendeltem felújító készletet a géphez(' 77-es, levegős 250-es). A csomag megjött, de ahogy nézegetem, a karmantyú átmérője sokkal kisebb, mint a dugattyú átmérője(48 mm).A rendelt felújító készlet TourMax gyártmányú, BCF-205 cikkszámú szet. Most akkor lehet, hogy mellé nyúltam?
A gyereknek a görbe újjadat adjuk, én már nem pesztrálom, mikor a csajokhoz megy akkor se hív hogy segítsek.
mé azt hittem a gyereknek vetted az öreg passat helyett.
Ha valakinek kell egy szuper leinformálható autó nálam megtalálja,
150LE diesel DSG váltó börön kívül full extra téli nyári kerekekkel, ketten simán aludni is lehet benne 7 személyes, szervízkönyv, 140 000km 2 mill alatt Magyar új vizsgával.