Te csak ne finomítgassál semmit ...van így is elég bajom veled ...te aki elesik az buzi csávó Most miattad fejleszthetek össze vissza! Sokkal kedvesebb voltál a szívemnek tavaly idén nem annyira teccel Ha így csinálod tovább nem leszek a barátod
Hálás köszönet Daróczy Attilának a motorblokkomon végzett munkájáért,még mindig van benne tartalék,majd Kakucsra finomítunk rajta.Köszönet Füvesnek,Diós Józsinak,Tóth Sanyinak,akik az összeszart motoromat gatyába rázták.És köszönet annak az ismeretlennek,aki páratlan reflexével elkerülte hogy átmenjen a fejemen amikor a fűben heverésztem.Vázszámodat leolvastam alulról,ha megtalállak,iszunk!
Totális kontroll alatt kérlekalássan, kivéve a kiccabót, de az nem számít mer ő ufo. Csak megfejteném már végre az elsőben hova siettél annyira, nem ezt beszéltük meg...
Szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni a Kecsón csonttörött barátainknak: Gáspár Attinak, Gestának, Kovács Bélának, Szabó Péternek és a többi kicsit bibis srácnak.
Első körben van te kis nagyon! ( Vidi is van róla )amikor elmentem belűlről neked és csak pislogtál, hogy ki ez az istenkirályfüvesfaktorkeménycsávó! Mivel nem kaptam meg a lóvét Mos-tól a bérfeltartásért csak egy körre fizetett be nálam elengedtelek nagyvonalúan Nincs lóvé nincs feltartás
http://www.oldtimerhungary.com...
A viz kivert mikor ott gurigáztál a kerekem előtt, nehezen viselem a reccsenő csont hangját. A füvön még elég volt a dobfék.
Vagy a kézjárásod?
Vagy hogy is van ez...
Jobbulást.
pedig majd beszartam, úgy kapaszkodtam
Ha péntekig írok,nem kell kivinned Szigetszentre!