Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ráncos voltál te már előtte is. Úgy néz ki,lesz brezovai menés.Teszek föl másik ülést,meg finomítgatok,szerintem kész lesz-jó lesz.
Kirááályvagy!
sanyi postán a cucc,hét elején megkapod
Nézd meg mit tettél! Izzadtam, ráncosodtam miattad, hogy megelőzzelek.
Egy sör rendel a faternak!
Írj privátba! eignerpetro64kukacgémélpontcom
A bordáim is szeretik a fehér szárazat lehet hogy jobban összeforrna mind a 4. Legközelebb páncélba megyek mint a lovagok.
Szeretem a fehérbort.
A viz kivert mikor ott gurigáztál a kerekem előtt, nehezen viselem a reccsenő csont hangját. A füvön még elég volt a dobfék.
colos hivjál fel.
Akkor mostantól, csavaros az észjárásod?
Vagy a kézjárásod?
Vagy hogy is van ez...

Jobbulást.
de màr 2 csavarral gazdagabb vagyok
Te csak ne finomítgassál semmit ...van így is elég bajom veled ...te aki elesik az buzi csávó Most miattad fejleszthetek össze vissza! Sokkal kedvesebb voltál a szívemnek tavaly idén nem annyira teccel Ha így csinálod tovább nem leszek a barátod
Hálás köszönet Daróczy Attilának a motorblokkomon végzett munkájáért,még mindig van benne tartalék,majd Kakucsra finomítunk rajta.Köszönet Füvesnek,Diós Józsinak,Tóth Sanyinak,akik az összeszart motoromat gatyába rázták.És köszönet annak az ismeretlennek,aki páratlan reflexével elkerülte hogy átmenjen a fejemen amikor a fűben heverésztem.Vázszámodat leolvastam alulról,ha megtalállak,iszunk!
Totális kontroll alatt kérlekalássan, kivéve a kiccabót, de az nem számít mer ő ufo. Csak megfejteném már végre az elsőben hova siettél annyira, nem ezt beszéltük meg...
őőőőőőőő.....ezt vb szinten a pepiék úgy kommentálták volna,hogy kontroll alatt tartottam a futamot.

pedig majd beszartam, úgy kapaszkodtam
Nekem tolod az ívet kiscsikóhal? Betettem ide a másodikat is amikor csak várlak és várlak de te nem gyüssz, 'szt egyszer csak leintik
Péntekig kiderül! Ha kell,mindenféleképpen érte mennek!
Atsnak semmi baja nem lett volna, ha nem csökkentik ott nullára a bukóteret, ahol korábban volt hely...
oda mindenképp megyek!mi lenne a másik megoldás?eljönnek érte?mert azt eddig senki se vállalta .mert postára biztos nem adom.
Szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni a Kecsón csonttörött barátainknak: Gáspár Attinak, Gestának, Kovács Bélának, Szabó Péternek és a többi kicsit bibis srácnak.
Első körben van te kis nagyon! ( Vidi is van róla )amikor elmentem belűlről neked és csak pislogtál, hogy ki ez az istenkirályfüvesfaktorkeménycsávó! Mivel nem kaptam meg a lóvét Mos-tól a bérfeltartásért csak egy körre fizetett be nálam elengedtelek nagyvonalúan Nincs lóvé nincs feltartás
Ok! Köszi! Továbbítom! Nem nekem kellenek a cuccok...
Ha péntekig írok,nem kell kivinned Szigetszentre!
Itt éppen hányadik kört akasztjuk a nyakadba?