Hú vazze! Ideglenesen nincsen szerelőm! Attisracét holnap műtik a Kecsói zakó után! Ennyi ember talán soha nem törte össze magát amióta MAMI kupa van....
kedves mkert sanyink!értem én hogy villanymotor csak mi hajcsa?köszönöm megtisztelö soraidat és csak annyit hozzá hogy láttam mit mutogatsz,csak éppen mással kellett foglalatoskodnom az elején és még én sem tudok egyszerre két helyen lenni azért próbálunk segiteni hátha megfogadod és akkor tutira hátul végzel de valahogy mindig kikerülöd a csapdákat na majd legközelebb!
Asszem Mosi úr állt rajt előtt az LC-vel, rezignáltan pengette az egyhengeres motort.
Egy darabig néztem, de nem tudtam eldönteni, hogy tudja e vagy nem (e) hogy 125-tel fog indulni.
Annyira nyugodtan huzigálta a gázt, gondoltam szólok...
Szóltam, hogy nem megy egy henger,, mire mondta, hogy tudja és azért pengeti, hogy életrekeljen:)
Nem egy idagbajos fószer:)
Kedves OldDio. Külön szeretném nagy nyilvánosság előtt megköszönni a sok segítséget amit a versenyeken nyújtasz nekünk. Mint tanácsokban mint szerelésben mint alkatrészekben. Azért próbálom a tanácsaidat is elraktározni, hogy pld. ...1 bár guminyomással ne akarjak gyorsan menni a 250 RD-vel stb.maradék önbizalmam is elment ezen a motoron az időmérőn való össze vissza csúszkálásától, de szerencsére pont egy pumpával áldogáltál a pálya szélén. Kapásból 3 másodperc lejött a köridőmből Mivel nagyon elégedett vagyok veled , ezért úgy döntöttem, , hogy ha esetleg kirúgod a KisDiot szívesen szerződtettlek versenyszerelőbácsinak De egy lebaszást is kapsz! Meg kell tanulnod a jelbeszédemet, mert olyan lassan értetted, meg, hogy a rajtnál 1 hengeres lett a motorom és így rajtolok vele, mingyán jövök a kör végén és csináld meg! Köszi mindent!
Bekezdtem erőből....de utánna jöttek a kanyarok Losonczi Pistivel karikáztunk. Nem raktam fel az egészet, mert semmi extra. http://youtu.be/4EA7bjxGrTQ
de rendes vagy,hogy aggódtál.láttam rólad esti képeket, akkor...elég fesztelennek tűntetek:)
kicsiattiról valaki valamit?
jók a filmek tomitarantínó.de kakucsra össze dobunk neked valami zsetont a mihuval meg a dióékkal,hogy mind a két futamot felvedd:)