Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te öregszabó nem nagyon aludhattál,ha ilyen korán irogatsz.
levegöt jól veszed?
szabokuksi@vipmail.hu
Szerintem is aludjál 1et
Sziasztok! Nagyon jó hétvége volt ez is, óriási meccs volt Főgecóval, sajnos kevés volt most, hogy gyorsabb voltam a kanyarokban! Szomorú vagyok most nagyon, de holnapra remélem kialszom, gratula mégegyszer Tomi! Mogyorósi Balázstól szeretnék elnézést kérni azért, amit csináltam, a versenyláz hevében történt a dolog! A sérülteknek mielőbbi gyógyulást, on-board videó hamarosan!
Jól lezúztuk volna Ha a barátom akar maradni úgy sem előz meg
Vége a szereléseknek Fater. Szabira mehetsz
petró nagyon hiányzott (már megint) a Füves-Mogyi szendvicsből.
Yamaha banda. Hiányzik egy szép piros -fekete 350-es, meg a Kovács Béla. Össze-vissza törte magát. Keze stb. Gesta is eltörte a karját.
mikor eljöttünk már egy sörrel gyógyitgatta sebeit a senior szabó,ugyhogy reméljük nem lesz semmi komoly bár sokszor ezek a dolgok csak másnap fájnak igazán... ugye komoly mezőny, huszonpár motor és mindenki haladni akar benne van a bukta.nagyon jó verseny volt le a kalappal mindenki előtt piszkosul elfáradtunk ugyhogy a füvesnek nem dolgozunk többet akárhogy rinyál
ez a vészhelyzet,vagy rd fórum?
mindenkinek jobbulást kívánok.
Most beszéltem Marmoly Danival és szerencsére nem tört el a vála Mogyi Petinek fáj mindene, de jól van.
4 bordája eltört
öregszabó jó nagyot esett a 2futamon elvitte a mentő , remélem baja nem lessz. Majd este hivom mi van,Gabi hozta a szokott formályát,fögecó meg mihu meg a kisdió ölték egymást jó volt nézni.
köszönöm, a nagyhalászi mz-s srác megoldotta.
Classik eredmények a szabadedzésről:
Szabó Gábor András
Mihály Balázs Krisztián
Szabó János
Diós Krisztián
Szénási Ferenc
Major Róbert
Marmoly Dániel
Bánkuti Tamás
Balogh László
Horváth Attila
Kovács Béla
Losonczi István
Almási Szabó Ottó
Pet7 Tóth Gábor
Mogyorósi Péter
Neumann László
Mészáros Sándor Attila
L7cse Attila
Mogyorósi Balázs
Szabó Péter
Jászberényi Ferenc
Serf7z7 György
Karalyos Éva
Farkas Lajos
Amikóóó a Cimconos buli kezd elvadulni...
Hol lehet jó alkatrészeket találni nem csak blokk hanem egyéb kieg. stb .. mert itt környéken nagyon nincs :S
Na most mennyél akkor tréningölni
zuhog az eső
Olvastam valahol, hogy van egy srác aki nagyhalászik, vagy MZ-zik, vagy lehet hogy tud segíteni a szállításban, ha eső nem lesz, ill. ha Petrót kiengedik az előzetesből, mert tisztázatlan körülmények között szerzett pénzt az új csizmára, meg főtengelyre, miközben az asszony csípőzik (bármit is jelentsen is az, otthon alkalmazni fogom)
Köszi.