Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem én azt is Elméletben megvolt nekem minden csak.... Ahányszor gázt MERTEM húzni neki olyan gyorsan odaért, hogy mindig túl mentem a kanyar idális ívén utánna azzal voltam elfoglalva, hogy vissza szuszakoljam az ívre. A fék hiánya sem tett jót, a kuplung nélkül vissza váltogatás meg pláne. Megtetéztem azzal, hogy mondták, hogy genya gyors pálya és hosszú áttétel....felraktam a gyárit Nem vittem magammal mást Ezért a 2-es ben sírt 3 ban csak brummogott az éles kanyarokban. Ráadásra még az ujdonsült csapatvezetőm Mogyiból is kijött a Rossi és szét szipolyozott az első futamon. Talán 3 X megelőzött...de azt azért nem hagyhattam és gát adtam
MIhut, meg az MZ elejét nézzed meg hol mennek.
Amikor kiestem az időmérőn volt időm sasolni a társaságot az egyenes végén... Gratula neked, meg a Daróczinak mert a motorod a leggyorsabb az egyenesben Esetleg ha adnál telószámot én is akarok ilyet A Bregyó, Szénási meg a Mihu viszont olyan féktávot és kanyarsebességet tolt, hogy a pofám leszakadt Bregyó ráadásra már power nélküli 200-al simán ment a nagy motorokkal. Én is leporoltam a kis kanyarvadászt valószínű bevetem újra egy két racén.
Hát ennyi belső vidi van. A motort tele tankoltam a kamerát elfelejtettem
http://youtu.be/WQY9SErlWt4
érdekes mér mindig csak egy ombrét pásztáz a kameraman/woman/
Minek annak mankó akinek három lába van meg oldal sztendere, nem tehet róla hát így született.
Sijjelni:)
Te készülsz valamire.....
Meggyütt a csizim e! Ehun e!
Nyugella! Lebaszéltem a blokkod,tarcsák,ameddig nem szólok e !
A szobabringa jó,kell!
Dr.Petro
(Főci jövőhéten!)
Jövőhétre ígérték...ha megjön, (az asszonynak) nem menek!
Tudod hogy a társaságotokat kedvelem csak nem szeressük e!
Nemértem Kalocsára miért nem jöttek el a zemberek...
Nagynon messze sincsen, ottanlehetett menni.
18945 Hegyes Sándor [Sanyka #532] 2013.04.26 18:02:54

KMK Kakucs!

Örömmel jelentem be, hogy a mai egyezkedés után megszületett a nyári KMK időpontja is. Az esemény augusztus 31-én, szombaton kerül megrendezésre a szokásos formában.
Szóval maradt az összeg, a pályabérlés időpontja is (9h-12h),
nem kellet a mankó,pedig vettem 2db-ot
fenn az emeleten 2x10 perc szoba bicikli van
kecsóra 5 hetes lessz akkor már ha ugy érzem lemegyek a toyotával. ftengely vam e már.
Főtengely nélkül meg főleg...

Szeretnénk meghallgatni a Kecsóra kifejlesztés alatt álló kifogásodat. Véleményeznénk és ha mindenki hajlandó benyelni, akkor egye fene otthon maradhatol fórmaeggyet nézni, vagy hohohóóórgászni, vagy a faszom tuggya mit csinálni hupákolás helyett. Bár nagyságrendekkel eccerűbb lenne, ha beismernéd végre, szimplán csak büdös a társaságunk
Nehezebb motorozni vele...
igen igazad van kis pályán jó,meg olcsó. de ha 1x lessz gyors pálya
akkor fog kijönni a 2 hengeres gyorsasága, bár az ottó /bambi/ mz-je
mint a betonkeverő rossz hallgatni,majd szét esik.
Téged is meghívlak egy sörre
Egy jól megépített/beállított classicnál nem gyorsabb az MZ , csak megvan az az előnye, hogy gyakorlatilag módosítás nélkül baromi jól kanyarog a kis pályákon, jó a nyomatékgörbéje (mert nem erős ) és nagyon kiszámíthatóan viselkedik.
Motobin még lesz munka a futóművel, meg nekem is szoknom kell :). Yamaha nem tudom milyen, de gondolom kb. hasonló (esetleg nehezebb )
Köszi :)
Volt az 2t is : http://www.flickr.com/photos/e...
Én meg nyugottan körözgettem tovább Nézelődtem, hogy hol van videjó-fotó nézők stb. és riszáltam egy kicsit a yamahát
Mert jó a társaság Ja és könnyű elintézni az ellenfeleket Mogyinak adtam egy sört a második futam előtt hálából, hogy segített és már feküdt is