Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

simán vazze :) :)
Diliből kitaláltam, hogy a tökutolsóval el kellene jáccani, hogy valaki megóvta a motrát, beavatni Lojzit, hogy akkó valaki randán meg lesz viccelve.
De valahogy nem arattam nagy sikert a villámtréfámmal:)
néccázasaaa mész nem?
Még esőben nem is mentünk főni! Próba csersznye Bár a 250-el én sem mennék szívesen Le is poroltam a 200-at...ha vasárnap esne..
Köszi,azt hiszem eldőlt.A gumin szerepelnek a következő szavak:only,front. Ettől függetlenül a pénz beszél,ha nem lesz más akkor lecarom mi van rá írva! Esőben meg nem megyünk,mert a baleset így kezdődik!
Igen erre gondoltam! Akkor a szombat kimarad,sátorban nem szívesen alszom,reggel úgy kéne keresgélnem a szétgurult csigolyáimat.
Nekem mostanában rakták fel a mindkét kerékre, de akkor bizony más forgásiránnyal szerelendő AVON-t, és csak addig pofáztunk, hogy este nézem, nem lesz jó. Másnap visszavittem, természetesen korrigálta a gumis, elnézést kért, de azt mondta, ha csak a terhelést nézzük, a szövetnek egál. A mintának a vízelvezetés miatt nem mindegy, szerintük...
Már most előbontva megyek, versenyre, hogy ne a race után keljen mutogatnom a Lojzinak, hogy nekem mekkora van :)
szombatra szar időt mond , gondolom ezt akartad írni:)
(dopki a teflonod:)
szombatra igen car id
Egy hetes edzőtáborban voltam a lányomnál!
mire gondolsz mazsi?a lebonyolitás gondolom ugyanaz mint máripócson szombat x nap meg két szabadedzés vasárnap időmérő meg két verseny
Segítene valaki,hogy is van ez a Kecskeméti verseny?A PDF nevű izé nekem csak betűk halmaza.Főleg a Pannónia-kupára vonatkozó rész érdekelne!
Köszönöm!
Szerintem nincs, legfeljebb ha kimondottan előre készült akkor
más a mintája de ez minket nem zavar.
Én derékon hordok ilyet Mazsikám
Üdv Urak!
A nagy"böszme"motorokra szerelt elsőgumit rakhatom kis motorra(RG)hátra?A méret jó volna!Van ennek valami akadálya"tudományosan"?
Sziasztok!
Eladó forgalmi szerint 1984-es (4L1-es modell) RD 250 LC.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ha valakit érdekel a képesmotoron található telefonszámon bármikor elértek:)
Adatlapomon van e mail.
Igen 50esként :) köszi az infót. Megadnád az elérhetőséged? Vagy itt forumon meg lehet találni mindig?
Ez a leg régebbi verzió. Felső görgőt cseréljél és nem fog zörögni. DT block csak a nem poweres jó neked! Van szabályzóm is, index is hozzá. Futómű, váz, főtengely, görgő stb. Látom 50-es ként használod...
Nekem a 10w-s van. Tehát akkor a henger meg a karbi egyezik? Nekem csapszeg kellene meg fesz szabályzó mert amikor magasabb a fordulat akkor halványul a világítás.
Más a váltó áttétel és a gyújtásnál vannak eltérések. Mi kellene RD-hez? Van nálam csomó minden. Melyik RD van?