Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello. Valaki aki hozzá értő vagy tudja kérem válaszoljon.A yamaha rd 125 lc blokkja teljessen egyezik a dt 125 lc blokkal? Mert nekem van egy rd-m és alkatrész beszerzés miatt kellene az info.
Ráért a csávó rendesen!
Kelkáposzta túróval,megjött Sanyó a fúróval...
Méé? Asszongya a haverom csak az első éjszaka volt nehéz...másnap jobban csúszott!
Nem lepattintni akartam, csk jeleztem, hogy nem én akarok börtönbemenni:)
Köszi. Titkolozzunk mi is. Manapság ez a divat
Sanyi Úr! Kérem örizze meg a nyugalmát, ha nagya kerék tömege, kérem üljön át másik motorra! Jaj, kifecsegtem valamit?
Küldtem képeket a privátra, pá!
okés köszi.egy kistraktor sátáni 10+ pacival,ez már müxik a másik a gumiprojektes mobra de akkorra talán az is összeáll. krisztián szerintem tud robertóval kommuunikálni a facén akkor majd megbeszéljük
Robertó és Sanyika a szervezők (magyrul ők mennek börtönbe ha baj van:) szóval nekem korlátozottak az ismereteim, de eddig sem volt akadály az iylesmi.
A gyakorlat azt mutatta, hogy a 20 loerős határ az még elfogadható.
zoli ur kérem az augusztusi kmk/kétórás munkakerülés/fogad külsősöket továbbra is?
Raj-ta!
Hetek óta nem írtam semmi hülyeséget ide...
D:)
csá. Hátsó dobfékes yamaha kereket kompletten légyszi mérje le valaki hány kg.Köszi
Tegnap szarakodott a számítógépen és azért késtem meg!
Köszönöm Lacibá!
Szia Peti! Kissé megkésve,szülinapod alkalmából sok erőt,jó egészséget és sok motorozást kívánok! Lacibá
ez pont 97 debrecen, mink is rommá törtük 3xhosszába 2x kereszbe
aztán lett gti suzi azzal mentünk 99 ig rali turába azt 3 év pálya
raadásul utolsó évben 2 autóval,aztán csak bohockodtunk 1 309 mi 16 Dimmával.azt vége.
veled kapcsolatban valami piros rettenetre emlékszem,de meg nem mondom milyen auto volt meg az idősebbek közül a gombár bratyókra emlékszem valami nagy audikkal mi is már golf gti-vel mentünk,ózdon ugy nekiszaladtunk a partfalnak hogy a kocsi hosszában szaltózott hármat mielőtt leesett bocs az offért
volt két évem a rali kettőben de nem alkottunk maradandót,a xx.ker ase volt az egyesület,valami életmüvész főnökkel,már nem emlékszem a nevére fehér kocka lada,n-es sürü mezőny,állandó pénz gumi lóerő és mindenhiány,általában az év végére elfogytunk.97-ben kiflire görbitettünk egy ezerötöst debrecenben azután már csak 2000-ben indultunk megint a Mészáros Iván féle rali turában de két év mulva ez is megállt de jó dolgok voltak
dió rali turába mentél meddig?
A Kodo allitolag a samara lemezeit is csiszolta,h vekonyabb legyen.
A leg első és az utolsó film kockákon én is feltünök Kocsim meg én a lila cuccban:) De a show a tied :)
http://youtu.be/BgQ39e94k5A
az az
vazze miket elő lehet találni!az bizony szerény személyem,Jászberényi Gabi kollégával az oldalamon ez ott miskolc mellett valami kis pályán volt
04.12