Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

yamahák
Túlélő show volt ez a race
Itt már Mihu előtt megyek a zsákmánnyal
Lehetett valami érdekes az egyenes után gumifalban, mert Kisdió és Mogyipeti is megtekintették egészen közelről:)
yamaha rd250 léghutéses blok alkatrészek eladók...06304053450

A KÉP ILUSZTRÁLT KÉP UGYAN EZ A BLOK.
Akkó pillanatot kérek...
ja
Mivel szinte midannyian new blokkal megyünk, mindenkinek megszorulás mentes szép napot holnapra! Én tuti nem utazok szélárnyékában senkinek a biztonság kedvéért
Nem egyforma?
31k vagy késöbbi?
Miljen zündung van rajta?
Ha valakinek lenne jó állapotú RD 350 YPVS tankja eladó, visícccson!
Már tegnap mondta hogy a Pápának sem megy Máriapócsra,ne is hívjuk,melózik mert nagyon el van havazva!
Kivéve ha blokkot kell varrni icaka mert azt nagyon szeret...cserebogár rajzásban!
Petro, a Marcit tessék riadókészültségbe helyezni a hegesztőjével erre a hétvégére!
isti vagy.köszönöm.
Szia Sanyi! Ma délelőtt kipróbáltam a gépet! Sajnos csak az utcánkban.Gondolom sokan emlegették az anyukámat ! Úgy érzem,hogy jó lesz. Nagyon nem tudtam kiforgatni ,de nem is kell mert kis fordulaton is megvan az erő és előbb lehet felkapcsolgatni. .Szerintem a rövid pályákra pont jó.Majd Máriapócson kiderül.Üdv.Lacibá

A műtét után nem szabad keresztbe tenni a lábakat, befelé fordítani az operált lábat, magas térdhajlítást végezni, (térd a mellkashoz közelít), nehogy elmozduljon a helyéről az új ízület. Magasított széken kell ülni, a WC-t is meg kell emelni. A gyógytornász megmutatja, mi a helyes magasság. El kell kerülni a csípőből való lehajlást (pl. cipőfűzés), megtalálni a helyes pozíciót alvás idején stb.
Ha a műtét és a rehabilitáció időszaka sikeres volt, kb. 4-6 hét múlva ismét lehet autót vezetni, és a szexuális aktivitás is folytatható már kb. 8 héttel a műtét után.
persze rendben is lenne ha nem tartana olyan sokáig.
Lenne mit reszelnem, de fél lábbal nehezebb közlekednem.
Az a 6hét nem kevés. De azért minden rendben.
Szia. Ide raktam fel párat rólad is. Persze a jókat nem Elfogom küldeni a többit is. Hamarosan....
https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.467281796678097.10737418
34.208844929188453&type=1
Üdv Lacibá. Még soha nem mentem ETZ-vel és itt volt az alkalom , két motorral is mehettem kb. 15 kört összesen. Nagyon jó motor! Azonnal átjött, hogy az MZ kupások miért olyan gyorsak. Érzésre mondom, simán levertem vele a yamahás magamat a kanyarokban! Egyenes az már más tészta. Max 4 stift. A racing factory váltós RD-m kicsit melósabb
Szia Sanyi! Látom Te is a komoly motorokhoz vonzódsz! Üdv.Lacibá
Szia Gyuri! Ilyen korban már ránkfér egy kis karbantartás.Remélem jól sikerült és a versenyeken találkozunk.Ilyenkor több kenőanyagot kell fogyasztani.Én Irsai Olivért használok.Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok! Üdv.Lacibá
a tegnapi kukucsos fotókat küld át légyszi,ha lesz időd.
szenasi75@upcmail.hu
hátha látok valamelyik fán egy varjút.
köszi.
Jóvóna ha sponcoráánáának... akkóó értem hause a bányábóóó...