Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mister főgecó tomiur!topikéletbentartás okán kérdezném nincsen e esetleg e egy használható tankod plusszban a vf500ratmotorhoz e,esetleg szétbontott karbisor e amiből elcigánykodhatnék egy pár olyan kis rugót ami a pillangószelep-tengelyek között rugózik e?E?!
06 70 550 7673. vannak más csillogós dolgok. Lámpa, kormány stb. ami nem kö racéhoz.
Szia! Van egy Rd-s kolega csak nem fórumozik, és ezért engem kért hogy vegyem fel veled a kapcsolatot, érdekelnék őt a megszakítók. itt a száma: 20/9869978 Ha nem akarod felhívni, írd ki a te számod. Köszi.
Ilyet már lopni se lehet csak úgy. De ha elmondanám meg kéne öljelek
Lazaság van itt baby! A-B-C projekt is van! Minden lezsírozva. TRK is elkészül......
Viccelszbolondozol? Minden gyári Ratracer így nézett ki, de csak a legnagyobb sensei-eknek kaphattak belőlük.
Ne kapkodjál Sanyika.Lazítsál óóvassál
Micsoda Marvic kerekek,honnan loptad?
A dekszionsalgó polcdarab az gyári a vázon?
Hát jó, megpróbálom eccerű mezőgazdasági gép szerelőként üzemben tartani ezt a nemesen ütemhiányos paripákra szakosodott fórumot. Íme a mai betakarítás eredménye
Esélyes, hogy jó P20-ra. És akkor értékes lehet valakinek.
Jó árasított Japó új megszakítók RD 250 -re, ha valakinek kellene.
kár érte,na majd legközelebb,azért köszi
Asszem nkább már nicns msik szabad nap
Éppen jöttem sólni, hogy töörljüük a várható dagonyapartit..

Bocsesz.
MZoli ur ugy láttam ugrik a szombati motorkázás,ha jol olvastam a simson.hu-n lemondták a fiuk a pályát.nem lesz esőnap vagy már áprilisig nem akar senki motort gyilkolni?
Semmi drámai csak ki köpte az pukklung pálcáját 'szt sugárban spricckolt a pakura. Sajnos meg is mértem váz futóművekkel blokkal még csak 95 volt mire feldíszítettem már 160 ebből 10-et occón le tudok szedni utána zsebre megy, ezért kizárva. Kerék szopás.
Jah, a túloldalán picit oda kapott a pörkűtt
Pirítaóskenyír...
bocs Tominak cimeztem köszi
mi füstölt a tuloldalon,leégett valami?egész jól veszi a lapot,hány kilóra saccolod versenyre lekopaszitva?meg a kerékméretet meg lehet változtatni mert ez 16 elöl 18 hátul ugye?vagy marad ugy minden mint a gyárin?
Pont ma csináltam ilyen tölcséreket

http://youtu.be/wf_DVjlpQsk