Kb 1993 lehetett Bobby Motion dijkioszto Bnoban ,egy olyan szorakoztato komplexumban,h meg europaban is a parjat ritkitja ,vagy 6 emelet,minden szinten mas,egyszeruen szuper.Mar mi se voltunk szomjasak,mikor vege lett az atadasoknak,es szuper nok,a szinpadon.Egyszer csak Lala ,negykez lab a szinpadon,es probalja lerangatni a csajt ,mivel kuuuuurvara szerelmes lett bele .Valahogy sikerult elintezni,h ne dobjak ki....
Az a kedvencem,-talán Péterbá mesélte-amikor valahol edzésnap bírók és versenyzők együtt öntöttek fel a garatra.
Másnap, a kürszámláló táblát hajtógató Bácsi még nem volt teljesen tiszta.
Elkezdődött a verseny, a Bácsi meg hajtogatta a kör lapokat viszafelé 25 től.
Egyzercsak valakinek feltünt, hogy gyanúsan régen megy a futam.
Megnézték, a bácsi valahol elkezdte rossz irányba hajtogatni a táblát, a körök száma már nem csökkent, ahnem növekedett egy ideje.
A versenyzők nyilván látták, de ugye nem lehet megállni, megkrdezni hogy akkor ez most hogy is van menni kell:)
Ezzel telt az elso nap.De motorozni csak kene valamivel?egy zxr 400 kava kozben hfejes lett,elkezdtuk csinalni.Szerencsere csak tomites gondja volt,jo lett.A tulaj viszont mar banataban haza indult.Mi azt hittuk,h elvitte a kulcsat,igy nekifeszultunk a gyujt kapcsolonak.Mar megvan a gyujt+,inditomotor...es jar a motor ,erre megjeleni a tulaj,latva a szetberhelt gyujtasat .Az utlevelet itt felejtette,azert jott vissza .Hat mostmar elvitte a kulcsot magaval,es meg kellett igerni,h nem nyulunk a motorhoz. Na jo csak egy kis tesztet csinalunk.A vasarnapi futamok kozben zajlottak,a nap vegso futama a sbk volt.Persze nevezve nem volt a kis zxr,de majd a felvezeto kor utan beallok a rajtracs vegere.Hat nem akarnak felengedni a palyara...mondom,akkor box ,oda mennek,es mutatom.A palyabiro helyesel,h ok ,azt lehet .Faszom sem akart oda menni,mentem az elrajtolt mezony utan,mar 2-3 t megfgtam a vegerol,mikor elkezd durroggni,kihagyogat,na mondom ok,leszakadt vmi a motorban?meg is allt,kitoltam,es szegeny Facan rosszul dugta ossze az egyik stekkert,az csuszott szet.....Hat ezek voltak Postyenben,egykoron.
Lefekvesnek irok egyet.A datum kb 1993?Helyszin:Postyen.A frissen vasarolt rs 125 honda nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket,visszakerult az eladohoz,de azert a szbadezesre be akartam menni, mivel fizetos volt nem szivesen adtam volna penzt erte....kozben kaptam egy rajtszamot ,ami be volt fizetve,de az 250 es e volt....fel is ragasztottam,a bejaratnal persze nem talaltak a 125 kozott,mondtak,h nuku.Ok,mondom nemzetk nyelven,h box,majd onnan felmegyek a palyara.Meg is kajaztak,de mikor a vers biroi poszt elott mentem ,az urge nagyon nezi a fuzetkejet....hat ennek nem lesz jo vege gondoltam....azert mondom magamba ,nyomom a koroket.A kov korokben,mar 3 pali nezi engem+ mutogat,kapjak beee,v dopicsi,ahogy szlovakiaban mondanak.Hat csak nem nyugszanak,mutogatnak is,meg fekete tabla +rajtszam.Na jo engedek az eroszaknak,de majd a palya masik vegenel allok ki,mert ezek meglincselnek.Na megtalaltak ott is,a sisakot persze nem vettem le,de szlovakul nagyon magyaraztak.Hat jol van,nekem dolgom van ,tipli.Motor vissza a depoba,rajtszam levesz.Aztan jonnek a hirek,h nagyon keresik azt a rajtsz motort+versenyzojet...nekem nem volt kedvem beszelgetni veluk,meg szlovakul sem tudok...Idomok +tank eltuntet,igy hat nem talaltak meg ,pedig meg 1 nap mulva is kerestek.
Remélem hasznos a számotokra... én letöltöttem egypárat ami érdekelt, ha segítség kell hozzá szolj bátran ! De nem egy bonyorúlt dolog !
(Kurvajó fotó!)
Másnap, a kürszámláló táblát hajtógató Bácsi még nem volt teljesen tiszta.
Elkezdődött a verseny, a Bácsi meg hajtogatta a kör lapokat viszafelé 25 től.
Egyzercsak valakinek feltünt, hogy gyanúsan régen megy a futam.
Megnézték, a bácsi valahol elkezdte rossz irányba hajtogatni a táblát, a körök száma már nem csökkent, ahnem növekedett egy ideje.
A versenyzők nyilván látták, de ugye nem lehet megállni, megkrdezni hogy akkor ez most hogy is van menni kell:)
Jók ezek a sztorikPéterbáak,Bregyóbának és Dimmának is vannak hasonlók.
Lefekvesnek irok egyet.A datum kb 1993?Helyszin:Postyen.A frissen vasarolt rs 125 honda nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket,visszakerult az eladohoz,de azert a szbadezesre be akartam menni, mivel fizetos volt nem szivesen adtam volna penzt erte....kozben kaptam egy rajtszamot ,ami be volt fizetve,de az 250 es e volt....fel is ragasztottam,a bejaratnal persze nem talaltak a 125 kozott,mondtak,h nuku.Ok,mondom nemzetk nyelven,h box,majd onnan felmegyek a palyara.Meg is kajaztak,de mikor a vers biroi poszt elott mentem ,az urge nagyon nezi a fuzetkejet....hat ennek nem lesz jo vege gondoltam....azert mondom magamba ,nyomom a koroket.A kov korokben,mar 3 pali nezi engem+ mutogat,kapjak beee,v dopicsi,ahogy szlovakiaban mondanak.Hat csak nem nyugszanak,mutogatnak is,meg fekete tabla +rajtszam.Na jo engedek az eroszaknak,de majd a palya masik vegenel allok ki,mert ezek meglincselnek.Na megtalaltak ott is,a sisakot persze nem vettem le,de szlovakul nagyon magyaraztak.Hat jol van,nekem dolgom van ,tipli.Motor vissza a depoba,rajtszam levesz.Aztan jonnek a hirek,h nagyon keresik azt a rajtsz motort+versenyzojet...nekem nem volt kedvem beszelgetni veluk,meg szlovakul sem tudok...Idomok +tank eltuntet,igy hat nem talaltak meg ,pedig meg 1 nap mulva is kerestek.