Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:)
igazábol még mindig nem jöttem rá ki vagy, derégi ismerös lehetsz
ez csak neked uj dolog
Mint PL Ez:(boccs)
Sziasztok ! Letölthető kézikönyvek sok sok típushoz itt : http://www.manualedereparatie....

Remélem hasznos a számotokra... én letöltöttem egypárat ami érdekelt, ha segítség kell hozzá szolj bátran ! De nem egy bonyorúlt dolog !
Igazi Jappán,rosszembermotoros,aki a filmekben forgatja üldözés közben a műanyag láncot...(Sor 4 T.motorhangal,aláfestve.)
(Kurvajó fotó!)
csak is :)
Talán az én régi TZR-m amit a Atától vettem :)
szerintem ezzel tudnék murván kaparni.
Úlátom itt valaki idegesíti a Trakeszost.
ők már az utánunk lévő generáció,a mi élményíeink a 70 évek történései voltak.
Kb 1993 lehetett Bobby Motion dijkioszto Bnoban ,egy olyan szorakoztato komplexumban,h meg europaban is a parjat ritkitja ,vagy 6 emelet,minden szinten mas,egyszeruen szuper.Mar mi se voltunk szomjasak,mikor vege lett az atadasoknak,es szuper nok,a szinpadon.Egyszer csak Lala ,negykez lab a szinpadon,es probalja lerangatni a csajt ,mivel kuuuuurvara szerelmes lett bele .Valahogy sikerult elintezni,h ne dobjak ki....
Az a kedvencem,-talán Péterbá mesélte-amikor valahol edzésnap bírók és versenyzők együtt öntöttek fel a garatra.
Másnap, a kürszámláló táblát hajtógató Bácsi még nem volt teljesen tiszta.
Elkezdődött a verseny, a Bácsi meg hajtogatta a kör lapokat viszafelé 25 től.
Egyzercsak valakinek feltünt, hogy gyanúsan régen megy a futam.
Megnézték, a bácsi valahol elkezdte rossz irányba hajtogatni a táblát, a körök száma már nem csökkent, ahnem növekedett egy ideje.
A versenyzők nyilván látták, de ugye nem lehet megállni, megkrdezni hogy akkor ez most hogy is van menni kell:)
Persze,a Neuser,Bregyo a kemeny maghoz tartoztak a kulf turakon.Nem voltak nagyon szomjasak
Köszi:)

Jók ezek a sztorikPéterbáak,Bregyóbának és Dimmának is vannak hasonlók.
Ezzel telt az elso nap.De motorozni csak kene valamivel?egy zxr 400 kava kozben hfejes lett,elkezdtuk csinalni.Szerencsere csak tomites gondja volt,jo lett.A tulaj viszont mar banataban haza indult.Mi azt hittuk,h elvitte a kulcsat,igy nekifeszultunk a gyujt kapcsolonak.Mar megvan a gyujt+,inditomotor...es jar a motor ,erre megjeleni a tulaj,latva a szetberhelt gyujtasat .Az utlevelet itt felejtette,azert jott vissza .Hat mostmar elvitte a kulcsot magaval,es meg kellett igerni,h nem nyulunk a motorhoz. Na jo csak egy kis tesztet csinalunk.A vasarnapi futamok kozben zajlottak,a nap vegso futama a sbk volt.Persze nevezve nem volt a kis zxr,de majd a felvezeto kor utan beallok a rajtracs vegere.Hat nem akarnak felengedni a palyara...mondom,akkor box ,oda mennek,es mutatom.A palyabiro helyesel,h ok ,azt lehet .Faszom sem akart oda menni,mentem az elrajtolt mezony utan,mar 2-3 t megfgtam a vegerol,mikor elkezd durroggni,kihagyogat,na mondom ok,leszakadt vmi a motorban?meg is allt,kitoltam,es szegeny Facan rosszul dugta ossze az egyik stekkert,az csuszott szet.....Hat ezek voltak Postyenben,egykoron.
Vannak Zolikam

Lefekvesnek irok egyet.A datum kb 1993?Helyszin:Postyen.A frissen vasarolt rs 125 honda nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket,visszakerult az eladohoz,de azert a szbadezesre be akartam menni, mivel fizetos volt nem szivesen adtam volna penzt erte....kozben kaptam egy rajtszamot ,ami be volt fizetve,de az 250 es e volt....fel is ragasztottam,a bejaratnal persze nem talaltak a 125 kozott,mondtak,h nuku.Ok,mondom nemzetk nyelven,h box,majd onnan felmegyek a palyara.Meg is kajaztak,de mikor a vers biroi poszt elott mentem ,az urge nagyon nezi a fuzetkejet....hat ennek nem lesz jo vege gondoltam....azert mondom magamba ,nyomom a koroket.A kov korokben,mar 3 pali nezi engem+ mutogat,kapjak beee,v dopicsi,ahogy szlovakiaban mondanak.Hat csak nem nyugszanak,mutogatnak is,meg fekete tabla +rajtszam.Na jo engedek az eroszaknak,de majd a palya masik vegenel allok ki,mert ezek meglincselnek.Na megtalaltak ott is,a sisakot persze nem vettem le,de szlovakul nagyon magyaraztak.Hat jol van,nekem dolgom van ,tipli.Motor vissza a depoba,rajtszam levesz.Aztan jonnek a hirek,h nagyon keresik azt a rajtsz motort+versenyzojet...nekem nem volt kedvem beszelgetni veluk,meg szlovakul sem tudok...Idomok +tank eltuntet,igy hat nem talaltak meg ,pedig meg 1 nap mulva is kerestek.
VAnnak még iylen sztorik?
Bobby motion dijkioszto,amikor Neuser Lala le akarta szedni a rudtancost
Voltak veled jó sztorik