Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Rd80-hoz keresek fordulatszámmérő műszert.Sajnos az enyém megdöglött, van valakinek?
Jujdegonoszvagy
Óde kár, pedig keztem megörülni hogy a sok félredobott TZ750 blokkot felkirnerezem, oszt jó lesz :) Azért a kollégát hagyhatnád, hadd meséljen a tuti módszerről...
ne csináld, marhaság, csak ideig óráig lesz jó, utána uygan úgy megforog, viszont amennig nem, addig is garantáltan elmegy az egytengyelyűsége a főtengelynek.
Ez a felpontozós módszer érdekel ! Elmondanád hogy kell csinálni ?
Azt fel:)
Köszönjük emese:)
Fel lehet pontozni a csapágyházat is...
Még két dolog lenne. (És ígérem egy darabig nem fárasztalak titeket tovább.)
- A labirint gyűrűt is cserélném. Márkakereskedésben megrendelem valószínűleg, de ha van, akkor érdekelne ennek valami olcsóbb megoldása.

- A keleti régióban tudnátok ajánlani valakit aki megcsinálná a főtengelyt.
6305C-3, de lehet jobb a C-4, simän bele lehet esztergälni a hiänyzo reszeket, de ha ez nem tetszik, lehet kapni gyärit is.
Nekem a a szaki aki felújította a főtengelyem ajánlott egy jó csapágyragasztót, de felhívta a figyelmem hogy csak pár cseppet rakjak rá, mert legközelebb nehéz lesz szétszedni. Ezt ajánlotta a nút, és a tüske helyett, és be vált.
Kis segítség kéne, hogy mi a jelölése az olyan csapágynak mint a mi a képen van.
Cserélem a főtengelycsapágyakat, de csapágyüzletben se tudtak rá mit mondani.
A rögzítőgyűrűst tudom, hogy N-nel jelölik, de még abba is kell egy csap. Boltban azt mondták, hogy utólag bele kell fúrni.
Úgy látom nem fekáliával gurigáztok.

Megnéztem a hétvégén készült két on-board videót. A bábolnai pálya embertelen, még közútnak is csúfos.
Sokat matekoltunk rajta de nem ment úgy mint a múltkori racén.Tehát nem igazán...
Hogy szuperált a gépezet?
Thanks!
Van több is? Má, a versenyrő!
Höhö, ahhoz elég sokat kéne ácsorognod valahol hogy én lekörözzelek

Nesze két sztárfotó
Ecce hátha éngemis levidejózól hátrúl!
Ezt töltsd le és ha megjelenik a PC asztalán, a kék szöveget húzd egyszerűen bele.
Ezeken már tul v.ok, de nem megy.
nem sima benzinnel!
csak hrc vezértengelyek voltak benne meg növelt kompresszió! meg stb !
és a képt középső karbuba elkezdett dölni a benzin és aztmonták azért mert kikoptak ! fuvokacsere és meg lett oldva!
Egyszer katt a kék szövegre!Ha nem megy, SportMotor,videók,Veterán.
Hogy a bánatba tudom megnézni?