Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod mi munkába és pénzbe került, hogy ilyen legyek?
Cellbe:-))). A versenyen már nem indultam, egyébként megcsináltam a legjobb eddzésidöt(hátulrol) :-)))
persze hová rakjam most majd késöbb kell csak.
hát én is dagadt vagyok de te tul teszel rajtam és hol végeztél:
Igen, a P20-al
Karburátorral csináltál valamit?
Kár, hogy csak nézőnek!
Hétvégére maradhat még kölcsön a 16'-os fogaskerék?
te ment az ölbei és mit meg mennyit meg mivel? Akko én is menek a 350-el hátha nem ütöm szét.
Itt egy belső kamerás felvétel a mezőny végéről.
Nagyon vicces tiszta gp 250 hangja van, csak nem forog annyit:)
Jelzem ez a mezőny vége, a pilóta életében most volt kb harmadszor pályán, kakucson meg most ment először.
Az a nagyon béna ember egy darabig előtte, az meg én vagyok:)
nézönek megyek.
Maestro! Hétvége? Én,úgy néz ki hogy pénteken du.menek fel,hátha még este találok jó helyet a boxban (erkélyen),ami nem biztos.
szerintem jobb lenne elöre is mz villa azt nem kéne toldani. azt a féket rá lehet tenni és akkor jol állna a motor. Ha meg hajlik a hátulja akkor meg kell erösiteni egy kengyellelmint az ölbei.
nem birja a mostani a japán lovakat.
cak nem mentél vasárnap?
Van mit tanulnom tőletek, végre meccselhettem egy mzvel.
A Roots nem az enyém, ismerősömé. Még én se láttam, csak mesélte, hogy van neki egy, és eszembe jutott, hogy itt volt róla szó.
Megkérem, hogy készítsen róla képeket, és közvetítem.
Áháááá, így már értem . A magyar nyelv és a többféle értelmezhetőség szépségei
A képeket felcseréltem! Bocs!
A rod nem bírta a klímát az RD.-be!
A jobbos teló 1 cm-rel rövidebb most. Kép?
Ha Aisin vagy Eaton akkor inkább nem, de Ogura vagy még inkább Autorotor érdekelne, dobj róla valamit a fogeco kukac szh.hu -ra légyszi.
Az MZ-d felne gyujtsd. A váz a cz, a hátsó villával. :-))) A blokk egy suzi 250 gt.
Nekem. v.mi képet tudnál betenni rola?
Valakinek esetleg egy kisebb méretű ROOTS-FÚVÓ nem kéne? Korábban úgy emlékszem volt róla szó. Nyilván nem RD-re, de az tuti, hogy itt olvastam.
Ha az a motor 15Le, én felgyújtom az MZ-met . Igaz gyári áttétellel mentem (nem volt otthon más ), de így is lemaradtam egyenesben, pedig a célegyenes ráfordítóban többször is hamarabb kezdtem kigyorsítani (az elején meg úgy megijedtem a közeledésedtől, hogy szépen el is rontottam a féktávot és krosszoztam egyet a kerékvetőkön ). Mindenesetre gratula a géphez és a versenyhez is!