Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Érdeklődnék hogy mi a véleményed arról hogy a 350lc nek Hardys a hátsó kereke, a 250nek pedig nem.Na most az enyém 250 minden porcikájában, kivéve a lökettérfogatot. Sokkal nyomatékosabb most a motor alul, és picit rángat is. Segítene szerinted ha egy 350-es hardy tárcsás hátsó kerékkel motoroznék?
Úgy néz ki,24-25.én a helyszínen lehet nevezni (24pénz).A pénteki időmérőn nem muszáj részt venni.- Most baszéltem a Pannával...
Mennyünk!
jani légyszi állj,hagyd öket jó.
Azsittem, az egy yamaha...
Mennyire teljesen egyforma volt mindegyik...
Paso= Benelli, 73 Monza Aermacchi-HD.
Ago= Yamaha, MV Agusta
Pasolini yamaházott, Agostini traktorozott?(4t)
Azért tutira nem voltak normálisak, a korabeli felszerelés kb annyit ért mint a farmer, meg a strandpapucs, bukó nélkül.
NAgy fazon lehetett ez a Renzo gyerek, kár érte, most sem értem hogy bírtak egy kanyaron belül ketten meghalni Sarrinennel.
Épp erre gondoltam én is
Andaxin egy! Mindenkinek!
Keversz valakivel basszájba. De kihúzod a gyufát, figyeld meg.
Maximálisan egyetértek veled , tök feleslegesen jártok ide kötekedni !
Ha segíteni nem tudtok (vagy nem akartok) akkor talán kötekedni sem kellene
Van sok más fontosabb dolgotok , foglajátok el magatokat , senki nem kíváncsi itt a "jappán fos" meg "tescos motorok" .... stb , ovis dumákra !
(kár volt bele szólnod!)
Laci!
Hidd el, ennél feleslegesebb dologgal nem tudnál foglalkozni.
Aminimálbér 3/4-e a nevezés, egy old timer futamra?
Ezeknek elgurult a gyógyszerük
http://brorganisation.hu/?p=52... Csodálkozik B.R. 150€.nevezés mellett! Még a 24Ft.-is rántós a Nemzeti Bajnokságra! Ki tudna vele beszélni?
Dimma, mondtad verseny után, hogy nem nagyon vitézkedtem.
Nos a körönkénti beérkezések tanúsága szerint, miután majdnem lefulladt a motor a rajtrácson, gyakorlatilag tolni kellett, hogy ne álljon le,(megszívta magát a sok pöcsölés miatt) ha emlékszel, tök utolsónak fordultam az első kanyarban, vagy 20 méter hátránnyal.
Az első kör végén, viszont már hat hellyel előrébb regisztrált a gép, ennyit jöttem előre egy kör alatt.
Szóval én kérem küzdöttem kremalásan:)
Valami motorversenyzős nem lesz jó ?
Esetleg valakinek valami On ra emlékeztető témája
Azt én honnan tudjam , hogy te mit miért nem hagysz ki ?
Azt sem tudom mit kellene bővebben írni ?
Vissza olvasva a fórumokat minden érthetővé válik , nem igaz , hogy csak én emlékszem a leírtak nagyrészére ......
Azt is leirnád, hogy miért nem hagytam ki?
Ezt kifejthetnéd részletesebben is, mert tudod, én hülye v.ok és nem értem.