Üdv! Érdeklődnék hogy mi a véleményed arról hogy a 350lc nek Hardys a hátsó kereke, a 250nek pedig nem.Na most az enyém 250 minden porcikájában, kivéve a lökettérfogatot. Sokkal nyomatékosabb most a motor alul, és picit rángat is. Segítene szerinted ha egy 350-es hardy tárcsás hátsó kerékkel motoroznék?
Maximálisan egyetértek veled , tök feleslegesen jártok ide kötekedni !
Ha segíteni nem tudtok (vagy nem akartok) akkor talán kötekedni sem kellene
Van sok más fontosabb dolgotok , foglajátok el magatokat , senki nem kíváncsi itt a "jappán fos" meg "tescos motorok" .... stb , ovis dumákra !
(kár volt bele szólnod!)
Dimma, mondtad verseny után, hogy nem nagyon vitézkedtem.
Nos a körönkénti beérkezések tanúsága szerint, miután majdnem lefulladt a motor a rajtrácson, gyakorlatilag tolni kellett, hogy ne álljon le,(megszívta magát a sok pöcsölés miatt) ha emlékszel, tök utolsónak fordultam az első kanyarban, vagy 20 méter hátránnyal.
Az első kör végén, viszont már hat hellyel előrébb regisztrált a gép, ennyit jöttem előre egy kör alatt.
Szóval én kérem küzdöttem kremalásan:)
Azt én honnan tudjam , hogy te mit miért nem hagysz ki ?
Azt sem tudom mit kellene bővebben írni ?
Vissza olvasva a fórumokat minden érthetővé válik , nem igaz , hogy csak én emlékszem a leírtak nagyrészére ......
Mennyünk!
Mennyire teljesen egyforma volt mindegyik...
Ago= Yamaha, MV Agusta
http://www.youtube.com/watch?v...
Ha segíteni nem tudtok (vagy nem akartok) akkor talán kötekedni sem kellene
Van sok más fontosabb dolgotok , foglajátok el magatokat , senki nem kíváncsi itt a "jappán fos" meg "tescos motorok" .... stb , ovis dumákra !
(kár volt bele szólnod!)
Hidd el, ennél feleslegesebb dologgal nem tudnál foglalkozni.
Ezeknek elgurult a gyógyszerük
Nos a körönkénti beérkezések tanúsága szerint, miután majdnem lefulladt a motor a rajtrácson, gyakorlatilag tolni kellett, hogy ne álljon le,(megszívta magát a sok pöcsölés miatt) ha emlékszel, tök utolsónak fordultam az első kanyarban, vagy 20 méter hátránnyal.
Az első kör végén, viszont már hat hellyel előrébb regisztrált a gép, ennyit jöttem előre egy kör alatt.
Szóval én kérem küzdöttem kremalásan:)
Azt sem tudom mit kellene bővebben írni ?
Vissza olvasva a fórumokat minden érthetővé válik , nem igaz , hogy csak én emlékszem a leírtak nagyrészére ......