Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rg500!
Csak kiváncsiságból, mennyibe kerülne?
Jó nektek hogy van időtök a motorokkal foglalkozni, nekem heti max 1-2 óra.
Aha!
Mindenki reszel.
Értem. Motoros projektek hogy állnak? El van tűnve mindenki. rd 125?
Egy jótanács,350 esbe esztergáltassatok a telószárba perselyt amivel ugy 15mm-t tudtok a rugóelőfeszítésen tolni befelé!progress rugószett nem elég és egy vagyon pénz!olaj száranként 1.5 dl a hátsó rugóstagot kompletten rakjatok xj600-ét (nem diversion)az gyárilag feszesebb és minimálisat emel a seggén.és kaptok egy magabiztos feszes jól motorozható,inogásmentesebb futóművet!csá mindenkinek.
Kérdezted a villatámaszt, erre mondtam, hogy kés.
ÉÉéérteeed, kés-villa.
Favicc.
?
Az előző tulaj cserélt benne dugattyút, de én arra gondolok, hogy tényleg csak dugót cserélt, és nem lett fúrva, bár ahol nem karcos ott a honolás nyoma látszik. A jobbos 0,5-ös, a balos 0,25-ös javítóméret. A jobbos hengerben 0,35mm a gyűrű végei közötti hézag.

Ami számomra érdekes, hogy a kipufogószelep iszonyat közel van a dugóhoz, szerintem nincs 2 mm a henger fala azon a részen.
Kés.
Szakik! Tud valaki villamerevítőt 250-350lchez?
Köszi előre is.
Biztos má így vette!
Hoyg sikerült ezt így lerendezni?
Volt azért ott egy kis "pritty-putty"!
Amíg könnyen indul nem sokat zavar a rés , de azért nem árt szétszedni és kitakarítani , lehet csak koszos .
Én próbáltam már megfordítani, előfeszítést adnineki, de nem használt.
Amelyik lap elfáradt, az kihajlik idővel újra.
Szerrezz bele karbon lapot, jobb is mint a fém.
Ma leszedtem a hengereket. Kezdhetek dugattyúk után nézni. Nagy gáz nincs szerencsére, de mire szerzek dugót, biztos megérik a cserére.
Ha ypvs 350 membránja nem zár rendesen (1mm-es rés van), az orvosolható valahogy? Meg lehet fordítani a lapokat?
A lendkeréknél kézzel forgatva a főtengelyt az egyik hengernél rendesen érezni ellenállást, átdöccen a holtponton, a másiknál szinte semmi. Menni megy, csak részterhelésen remeg. A héten valószínűleg jön le a henger, de addig is valami tanács esetleg?
Kompressziót mérni gondolom esélytelen.

(Vagy próbáljam úgy, hogy először betekerem mindkét gyertyát? )
Régebben kérdeztem ,hogy ki csinálná meg a Suzuki Gt 125-öm főtengelyét le is írta az illető a telefonszámát csak elkevertem valahová. Lenne olyan szives leírná ismét nagyon megköszönném.
Az alkatrészeket itt kérdezd meg.: Daróczy Attila 30/3607865