Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem ment volna be,van flex! A Fiatot természetesen...!
Azt kívánom,minél hamarabb legyen kész és gyertek racézni!
Az RD. com-pakt!
mert, ha emlékszel rettentően rühügtünk, hogyaz mánpedig oda nem fog bemenni, de bement!
Dimmával azt beszéltük, az a rod már meg volt halva, csak a kegyelemszuri hiányzott neki.
Na végre valami on hozzászólás.

Szóval, láttam, hallottam, amikor ezt művelte, a ringen a célrará előtti 180 fokos visszafordítróban, előtte kivülről teljesen jól szólt, ott áltam, hallottam, ahogy elkezdte rátenni a tüzet, akkor voilt randa hangja, előtte az egyenesben nem, létezhetetlen, hogy ezt a pilóta meghallotta volna, kivülről is ugyan úgy szólt, mint előtte.
Gratula,azt a motort jól beraktad a kombiba.
Tegnap kezdtünk el jobban foglalkozni a motorral,majd ha lesz blokk,beindulunk.Jó ha 24-h-ra összeáll.Egyenlőre erre koncentrálok.Rövid versenyre van egy nálunk 30kilóval könnyebb gyerek,Kunmadáron ő lesz a 4.Meglátjuk,állítólag nagyon ügyes.
Köszi a hasznos infokat.
Tyihííí!Jól értelmezem,jövő hétvégére összeáll egy race RD.?
Ki lesz a pilóta? Sada?
Bocsánat! Énvagyok a bűnös, tönkrement a fékpadi blokk ezért húzódik.Ma sikerült szerezni hozzá alkatrészt össze is raktam,holnap megmérem,szerintem hét közepén vihetitek a racét, utána a 24ó a köv. héten vihető.
már csak 5-6ba volt vele gond csak fél gázzal volt hajlandó menni de 4-be 11,5 ja 64lukkal
Giári Yamakka rod!
Úgy látom, az RD. szállítása, megfogta a fotóst!
Köszi!:
A kitaszított.
Ezt ha valaki meséli nekem simán rávágom , hogy ilyen nincs !
Azért nem lehetett egyszerű összehozni , az "átalakulás" közben komoly teljesítménycsökkenésnek kellett lennie .........
A hajtókar anyaga sem 100%-os szerintem . Melyik cég karja ez ?
Szep munka!
A Hringi eredmény
Yamaha RD-hez keresek jobb oldali háromszög alakú takaróidomot... és akinek vannak RD alkatrészei kérem jelezze 89-es vagy előtti a gép
Jövö hétre kész lessz mind2tő.
Köszönöm ezekt is!
Itten:
http://kep.tar.hu/chiefyeager/...

Vannak képek mindenféle yamakkásokról meg mindenkiről, a békési srácok fotózták.
Osztályidegen vagy, ki leszel telepítve a boxból!
Nem vagyok rá méltó!
Én köszönöm! Örök hálám!
Köszönöm!