Szóval, láttam, hallottam, amikor ezt művelte, a ringen a célrará előtti 180 fokos visszafordítróban, előtte kivülről teljesen jól szólt, ott áltam, hallottam, ahogy elkezdte rátenni a tüzet, akkor voilt randa hangja, előtte az egyenesben nem, létezhetetlen, hogy ezt a pilóta meghallotta volna, kivülről is ugyan úgy szólt, mint előtte.
Tegnap kezdtünk el jobban foglalkozni a motorral,majd ha lesz blokk,beindulunk.Jó ha 24-h-ra összeáll.Egyenlőre erre koncentrálok.Rövid versenyre van egy nálunk 30kilóval könnyebb gyerek,Kunmadáron ő lesz a 4.Meglátjuk,állítólag nagyon ügyes.
Bocsánat! Énvagyok a bűnös, tönkrement a fékpadi blokk ezért húzódik.Ma sikerült szerezni hozzá alkatrészt össze is raktam,holnap megmérem,szerintem hét közepén vihetitek a racét, utána a 24ó a köv. héten vihető.
Ezt ha valaki meséli nekem simán rávágom , hogy ilyen nincs !
Azért nem lehetett egyszerű összehozni , az "átalakulás" közben komoly teljesítménycsökkenésnek kellett lennie .........
A hajtókar anyaga sem 100%-os szerintem . Melyik cég karja ez ?
Az RD. com-pakt!
Szóval, láttam, hallottam, amikor ezt művelte, a ringen a célrará előtti 180 fokos visszafordítróban, előtte kivülről teljesen jól szólt, ott áltam, hallottam, ahogy elkezdte rátenni a tüzet, akkor voilt randa hangja, előtte az egyenesben nem, létezhetetlen, hogy ezt a pilóta meghallotta volna, kivülről is ugyan úgy szólt, mint előtte.
Ki lesz a pilóta? Sada?
Köszi!:
A kitaszított.
Azért nem lehetett egyszerű összehozni , az "átalakulás" közben komoly teljesítménycsökkenésnek kellett lennie .........
A hajtókar anyaga sem 100%-os szerintem . Melyik cég karja ez ?
http://kep.tar.hu/chiefyeager/...
Vannak képek mindenféle yamakkásokról meg mindenkiről, a békési srácok fotózták.