A 350 es a 3-4 ik helyen ment az időmérőn, amig a célrafordító előtt, megállt mint a szög.
Annak a hajtórúdját láttad.
A 250 es, még előző nap megakadt, Nándibá alkotott bele éhjszaka egy jobboldali dugót, ami kb 1 körön keresztül jó is ment, de a Pannoniások elmondása szerint, a 3 ik körben féktávon durrogni kezdett, és a jobbos henger kilehelte a lekét(gyűrűtörés)
Pedróza körbement 1 hengerrel, még kijött, egy gyertyacserére, mert csak azt hallottuk, hogy az egyik henger nem megy, de a gyertya az benzines volt, ezért gyertyadöglés volt a tipp, persze megint egyhengerezés volt zömmel.
Lejött, Dimmáék levették a hengerfejet, és ott volt a törött L gyűrű.
(pusztuljon el Van Dykes)
Szóval a mire kezdtek volna kiélesedni, megkrepáltak sajnos, pedig a köridők nem voltak rosszak.
Tuningoltátok, vagy csak a fújt kipu? Nem derült ki számomra hogy kié volt a meggörbült hajtókar. Előzőleg érdeklődtem a verseny kimeneteléről, de senki nem volt kommunikatív. Ha nem gond érdekelne hogy ki hol végzett. Azt hiszem talán te írtad hogy 5-ik lettél, de a többiekről nem tudok semmit. Csak sejtem hogy a Gyuribá hajtókarja görbült meg.
Ne értsd félre, de az egész vázad így fog járni.( Nem tudom láttál-e minicross mz-t a 70-es évek végéről? Az tényleg csak 15 le volt.) És egy apróság: a kívül viselt gerincvédő nagyon harcias, de csak ennyi!
Lacika, míír nem mondtad, hogy mész? Tán fölültem volna a 20-ra is. ( v.a guzzira)
Annak a hajtórúdját láttad.
A 250 es, még előző nap megakadt, Nándibá alkotott bele éhjszaka egy jobboldali dugót, ami kb 1 körön keresztül jó is ment, de a Pannoniások elmondása szerint, a 3 ik körben féktávon durrogni kezdett, és a jobbos henger kilehelte a lekét(gyűrűtörés)
Pedróza körbement 1 hengerrel, még kijött, egy gyertyacserére, mert csak azt hallottuk, hogy az egyik henger nem megy, de a gyertya az benzines volt, ezért gyertyadöglés volt a tipp, persze megint egyhengerezés volt zömmel.
Lejött, Dimmáék levették a hengerfejet, és ott volt a törött L gyűrű.
(pusztuljon el Van Dykes)
Szóval a mire kezdtek volna kiélesedni, megkrepáltak sajnos, pedig a köridők nem voltak rosszak.