Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Petró, nem hozod el a recegét, hétvégén kakucsra?
Pályát ismered, meg a motorrra is ráfér a menés, baja sem lesz, ha csak el nem dobod:)
Nos?
Aki ott volt a pannoniások és a veteránosok közül, azok szerintem jól érezték magukat, úgy láttam örömmotoroznak.
Akkor fognak egyre többen eljönni közűlük is, ha legalább az a pár ember rendszeresen megjelenik.
Most 7 végén kakucs, az a pálya jobb a nagyobb motoroknak.
Ha most listát irnátok hogy ki akar versenyezni az megint hosszú lenne de hogyha arrol irnátok listát ki volt ott kvarövid lenne. A simsonosok elött le akalappal.
hol lehet utánanézni/olvasni ezeknek a (robogó)versenyeknek?
köszi
Sajna, nem beállítási probléma, az a henger amire a hüvyelt faragtam, egy szar utángyártmány pontatlan mint az állat, nem javatható.

A koncepció jó, csak másik hengerből kell megfaragni.

Egyébként a második futamban ahogy elment az erő, és elmentek mellettem akiket korábban megelőztem, zsépen bevártam a mögöttem lévőt és vele matekoltam, nehogymá üresben végigkörözzek:)
Második lett asszem.
Lovas janibának viszont kifejezett peh sorozata volt, ez első futamban fellökte valaki a második kanyarban,, a másodikban meg letört a kipufogója.
Menny vele, karburálj! Grat!
Sok locsolót lányok!
Azért azok a széria robogók szerintem nem éppen szériák. :) Mert ahogy az utcai gépemet elhagyták az egyenesben én az utcákon a széria robogókat éppen úgy szoktam. :)
De mindenesetre teljesen jó verseny volt, kicsit fárasztó. Én örülök neki, hogy két lehetőség is volt, mert a második versenyen már lényegesen jobban mentek a tanultak. :)
Helló
Kicsi Atti hogy ment spec robogóba,hányadik lett?
neem.

Spec robogó, és pannonia/mz ment egyben, mi meg a széria robisokkalmentünk egyben, szerintem jól ki volt találva.

Már elkezdtem a beszámolót, zanzába annyit, hogy elbactam az idei hengerem, nem megy, és forr, erősen túl kell fúvókázni, hogy meg ne ragadjon, de így is csak 2-3 kört volt versenyképes, mert elmelegedett.
De végigmentem mindkét futamon, ha erőltetem, akkor már a szabadedzésen megdöglik.
Amíg ment, az elején, addig mindkét futamban mentem fölfelé, utána befáradt, volt, hogy öblögetni kellett.
Jövő héten megint verseny, addig nem tudok újat csinálni, addig elmegy, vagy beledöglik:) utána, kijavítom a hibáit.
Egybe indítottak mindent?
Bőőővebbben...
Hát én megnéztem ezt a Losail-i tragikomédiát...
Jövőre le kell hogy fedjék ezt a pályát hogy gp.-t rendezhessenek.
Lehet hogy az sem lesz gond nekik de Allah-nak is velük kell lennie...
Egyelőre teljesen le vagyok épülve, nagyon fárasztó ez a supermoto rendszerű lebobnyolítás.
a nap hösea suzuki aki az öreg frecska mellé is beszurt, és gyorsabb volt.Az Mz-k messze elöl a robogok meg fényévre eléöttük.
megnéztem tökölt jó volt csak 1 futamot vártam meg.
Oli! Várjuk a beszámolót Tökölről! Ne tökölj!
Igen és Kézi Sztóner is magyar származású!
Alvaro Balogpista Magyar?
Ez még csak ideiglenes, hogy tudjak vele közlekedni. Egyenlőre a külsőségek nem érdekelnek.
A levegős sajnos eladó.
Így szebb mint mikor hozzád került, de még egy gyári első lámpa szerintem dukál neki.