Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

originál CZ :-)), ahhoz a 15 pacihoz elég.
probálj rá mz hátsó gátlot magassabb lessz nem fog a cső leérni mindenhol. lehet a pille sulyod alatt összeül és azért hajlik a villa de ott valami más a gáz. milyé a h villa?
a briga hátsókereke sokszor kitört, megcsúszott. Egy ilyen kellemetlen rádlizás után lassultam le , mert elég instabl lett. Itthon megnéztem , a hátsó villa megtekeredett. Megerősitem.
Pusztán arra gondoltam, hogy ha a nyomaték végig a széria fölött van, akkor a teljesítmények miért metszik egymást? Ott valami elcsúszott, vagy a nyomaték van jobbra (ez valószínűbb, mert így inkább 8.500-nél adná le a 27-et nem 7.500-nél), vagy a póver balra. De tényleg nem akarnék beleugatni.
Azért, gratulálok minden résztvevőnek!Ügyesek voltatok!
Szívesen mentem volna de kuncog a fillér és inkább a most következő hétvégére koncentrálok...
Tomi már melyik szériára gondolsz mert itt a gyári görbe
ááh, jobb hogy nem jöttetek, nem páyla volt, hanem homokozó.
Tszte por volt, csúszott mint állat, a simsonosok mérlege egy törött ujj, és számtalan zúzódás.
Viszont Marmoly, és a bringamotor mindkétszer nagyot közdöttek, az az érzésem,a bringamotor, elmelegszik, mert befárad.
A racét Lecsü nyerte, szép motorozással, a második menteben késhegyre menőt közdött, egy spec robival,ami az utsó körben kerölte ki.
Volt egy egyfejű meg egy ízs, azok is rendesen meccseltek tök jó volt(kaptak vagy 2 kört:)
Én, meg nagyon béna voltam, mint rendesen.
Lezakadt a karbim, kiszakadt a blokkból a tőcsavar, de meghekkeltük(heli coil) utána már ment, csak hazafele megragadt, nem kicsit, nagyon.
Nándi úr, picike közöm sincsen hozzá, de valamelyik széria görbe véletlenül nincs elcsúszva kb. egy ezressel?
Palik má megengedheti magának...
Palik azért jól kivolt ma is:Egyszer Hakinennek nevezte Raikönent
Mi újság a Kakucsi racésokkal?
Mi másnak
Talicskánét a kutya nem érdekli,de elrettentő példának jó ha betetted!
Engedelmeddel belinkelem P.R. fórumra is hátha érdekel vkit talicskáné
ez az
Kérjük a görbét,ha lehet.
Köszi
most jöttem Nándi megfékezte amit pályára akartok mind a két csövel /jobbos balos/ 21,72 le 11000-nél. Ez a balos henger a jobbos is uaz lessz,.Ha akarja felteszi a görbét.
http://www.szatuna.hu/szeltere...
GSX-R 750-1100, 1986-1988, színtelen.
Akkor még érdekesebb a jelenség
Képről úgy tűnik mintha meg is olvadt volna helyenként a kar , de az a "központ eltolás" mindent visz . ( vagy ezekben gyárilag nem a csapszegfurat van eltolva és nem is a henger , hanem a hajtókar alsó furata ? )
szatuna kft
Idom van ,de plexi nem lett hozzá.Honnan lehet olyat venni?A Tóta Attilának nem volt és nem is tudom őt elérni?