probálj rá mz hátsó gátlot magassabb lessz nem fog a cső leérni mindenhol. lehet a pille sulyod alatt összeül és azért hajlik a villa de ott valami más a gáz. milyé a h villa?
a briga hátsókereke sokszor kitört, megcsúszott. Egy ilyen kellemetlen rádlizás után lassultam le , mert elég instabl lett. Itthon megnéztem , a hátsó villa megtekeredett. Megerősitem.
Pusztán arra gondoltam, hogy ha a nyomaték végig a széria fölött van, akkor a teljesítmények miért metszik egymást? Ott valami elcsúszott, vagy a nyomaték van jobbra (ez valószínűbb, mert így inkább 8.500-nél adná le a 27-et nem 7.500-nél), vagy a póver balra. De tényleg nem akarnék beleugatni.
ááh, jobb hogy nem jöttetek, nem páyla volt, hanem homokozó.
Tszte por volt, csúszott mint állat, a simsonosok mérlege egy törött ujj, és számtalan zúzódás.
Viszont Marmoly, és a bringamotor mindkétszer nagyot közdöttek, az az érzésem,a bringamotor, elmelegszik, mert befárad.
A racét Lecsü nyerte, szép motorozással, a második menteben késhegyre menőt közdött, egy spec robival,ami az utsó körben kerölte ki.
Volt egy egyfejű meg egy ízs, azok is rendesen meccseltek tök jó volt(kaptak vagy 2 kört:)
Én, meg nagyon béna voltam, mint rendesen.
Lezakadt a karbim, kiszakadt a blokkból a tőcsavar, de meghekkeltük(heli coil) utána már ment, csak hazafele megragadt, nem kicsit, nagyon.
most jöttem Nándi megfékezte amit pályára akartok mind a két csövel /jobbos balos/ 21,72 le 11000-nél. Ez a balos henger a jobbos is uaz lessz,.Ha akarja felteszi a görbét.
Akkor még érdekesebb a jelenség
Képről úgy tűnik mintha meg is olvadt volna helyenként a kar , de az a "központ eltolás" mindent visz . ( vagy ezekben gyárilag nem a csapszegfurat van eltolva és nem is a henger , hanem a hajtókar alsó furata ? )
Szívesen mentem volna de kuncog a fillér és inkább a most következő hétvégére koncentrálok...
Tszte por volt, csúszott mint állat, a simsonosok mérlege egy törött ujj, és számtalan zúzódás.
Viszont Marmoly, és a bringamotor mindkétszer nagyot közdöttek, az az érzésem,a bringamotor, elmelegszik, mert befárad.
A racét Lecsü nyerte, szép motorozással, a második menteben késhegyre menőt közdött, egy spec robival,ami az utsó körben kerölte ki.
Volt egy egyfejű meg egy ízs, azok is rendesen meccseltek tök jó volt(kaptak vagy 2 kört:)
Én, meg nagyon béna voltam, mint rendesen.
Lezakadt a karbim, kiszakadt a blokkból a tőcsavar, de meghekkeltük(heli coil) utána már ment, csak hazafele megragadt, nem kicsit, nagyon.
http://www.sportmotor.hu/motor...
GSX-R 750-1100, 1986-1988, színtelen.
Képről úgy tűnik mintha meg is olvadt volna helyenként a kar , de az a "központ eltolás" mindent visz . ( vagy ezekben gyárilag nem a csapszegfurat van eltolva és nem is a henger , hanem a hajtókar alsó furata ? )
:)