Ez tök jó ! Csak miért nekem írod ?
Ha nem tűnt volna fel eddig , épp én szoktam a többi márkát védeni mikor basztatják a nagyfejűek , vagy örülnek ha másoknál nem úgy megy a szekér ........ Most is épp az egyik kedvenc márkámon élcelődtem , nem a másokén ! És kurvára elférek azoktól akik másoktól elférnek , de mindent miért kellene szó nélkül hagyjak ?
Zoli , kezdesz szenilis lenni , vagy csak a szöveg értelmezés nem megy , vagy nem akarod , hogy menjen ......
Ez most épp olyan volt mint az alpjáraton karburálás , ami szerintem hülyeség , aztán le lettem hülyézve emiatt , de nemrég le lettem megint baszva , hogy ezt sem tudom , hogy miért nem alapjáraton kell karburálni
Szerinted ki vesz komolyan ilyen fazonokat akik össze vissza beszélnek ? Tehát marad a viccelődés !
Ha ez nem tetszik akkor viccelődjetek a versenyeken (ha már ilyen nagy az összhang)!
Ez viszont az internet , itt nem csak "kőprofi" versenyzők fordulnak meg , és bármi előfordulhat
Szóval lécci , léccci , ne engem baszogass mások faszságai miatt !
Üdv! igazad van, én általában egy p20 társaságában motorozom, néha cserélünk és minden ok. Lehet részleteket megtudni a versenyről? Nem nagyon tudok semmit a petro, és a mesterúr motorjairól. Érdekelne hogy mi történt?
valószinü az egy hangyányit szorosabb volt, de nem érdekes van másik ezüstkosárral. Arra jó volt több 10ezerért hogy a futómü hibák " is jelentkeztek min kell állitani . Azt az 1ww villát ki kell venni mert nem jó valaki "eltuningolta" van másik.
Látom érted amire ki akartam likadni.
Nekem az a hozzáálás a szimpatikus, ami az mz kupások között van, a páylán megölik egymást, de kint a depóban megy a vigyorgás meg a pacsizás.
Nándibá mondta egyszer, hogy azt hitte lejönnek, és minima bunyó lesz, megölik egymást, vagy valami, de nem, egymás hátát csapkodva örültek a saját, és a másik sikerének.
Szerintem így kell ezt, ha én oda megyek valahova, akkor jól akarom magam érezni, ha meg rosszul, akkor egyszerűen megnézem a parlamenti közvetítést:)
Attól, hogy nem utáljuk egymást, még lehet kurvanagyot harcolni a pályán.
Lehet, naív vagyok, meg gyerekes, de ezen nem vagyok hajlandó változtatni!
Tényleg nagyon jó hangulatú verseny volt.
Természetes hogy érdekelt minket mi a baj.
Sajnáltam hogy csak a Zelenyánszki 400as Yamahával tudott Gábor meccselni.
Jó hangulatu verseny volt, kár volna utólag elrontani.
Petrónak van igaza, hogy nem hajlandó sem pro sem kontra belemenni iylen szájkaratéba, engem viszont már direkt zavar ez a dolog.
Én nem vagyok hajlandó senkivel rosszban lenni pusztán azért, mert más van a tankja oldalára irva, vagy mert vastagabb humorokat enged meg magának.
Talán lehet, hogy pont ezért tudtam pár percet beszélgetni az Ölbei csapat szerelőivel és Bakos Ricsivel is, kzk görgőkről, meg főtengely centrírozásról.
És nem én kérdeztem, Ők kérdezték, mi volt a baj,mitől állt meg, mert érdekelte őket, és nyilván nem fikázási, hanem szakmai szempontból.
És mondtak is ezt-azt, amit esetleg érdemes mérlegelni.
Érted, mint egyik ember a másiknak
Szóval szóbaállnak velem, mert nincs rá okuk, hogy ne ezt tegyék.
Én úgy akarok versenyre menni, hogy akár hogy is végzünk/zek nem azt keresem ki az ellenségem, hanem hogy kivel lehet EGYÜTT űzni ezt a szép hobbit.
Már megint moralizáltam, pedig már egyszer megtiltottam magamnak.
a petró motorja sz-bat reggel lett ott a ribgen beibditva 1m nem ment . Az idö is kevés volt a beállitásra a O km motorhoz. Bár azé már yamaha végzett elöttetek. És majd szokni kell hogy fog is.
Ezen elmélet szerint 20-asok is tovább tartanának henger nélkül ?
Nem is rossz ötlet , de a haverodnak miért nem tanácsoltad ezt előbb , akkor neki sem törik le a forgattyús tengely vége
http://topbike.bikemag.hu/foto...