Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végül pedig annyit fűznék hozzá , hogy amikor én megígértem , hogy megyek , ott is voltam (lehet nekem is volt annyi bajom mint neked) , elvileg az is baráti motorozásnak indult volna , de aztán nem hagytad ki szó nélkül , hogy utolsó lettem a Supermotosok közt (és az is az én hibám volt , hogy a haverod nem indult el abban a kategóriában amiben voltunk , pedig nevezve volt ott is )
Sosem írtam , hogy én annyira versenyezni akarok , de veled és a gizda haverjaiddal bármikor leállok ! Csak annyi a kikötésem , hogy mindenki a saját gépével jöjjön ..........
Ha valamire nem emléxel ne legyen már az is az én hibám , írass fel kavintont !
Azért elgondolkodhatnál mielőtt leírsz valamit !
Eleve én nem írtam be magam a listára , valaki más írt be !
A másik , hogy én (és a haverjaim) a licenc nélüli összeröffenésbe lettem volna benne !
A harmadik dolog meg az , hogy elkülédtetek melegebb éghajlatra , na meg , hogy meg leszek verve meg ilyenek
(hát én a motorozást nem keverem a verekedéssel , elszaladni sem szokásom , de ha nagyon ragaszkodtok hozzá akár ezt is megoldhatjuk csak szóljatok ellőtte mert akkor én sem leszek egyedül )
Szóval ha szerinted a két utolsó ok egyenként sem kizáró ok akkor én vagyok a link ......
Miért, aki ott van az jolérzi magát, aki nincs, az meg vessen magára. Én már leirtam a másik forumon, hogy egyenlöre befejeztem, legalábbis M.o-n
Sz.tem ezek a versenyek baráti összejöveteleknek indultak, és nem hiszem, hogy nagy jelentösége van az idönek.
na te se vagy különb mivan behalt a race forum. Mindenki átjön ide.
De az biztos hogy annyi jelentkező után ez egy kicsit blama
nem sok kellet hogy gyürü legyen bár minden tiaszteletem a 2 öregé becsülettel helytálltak. jó lenne tudni az idöket, mit mentek.
Ha neked ez fáj, miért nem futottál el mellettük a motoroddal, és akko Te is kaptál volna kupát:-))))
Szép kerek mondatokat fogalmazol magadrol.
hidd el nyugodt vagyok másra kell koncentrálni, máshova is kell költen sajnos
Csak nyugi...
Na igen , ő legalább tartotta a szavát , manapság már ez is elismerésre méltó dolog ! Ezért nem is háborgatom egy kis ideig mert ezzel picit nőtt a szememben .....
Az meg nagyon is helytálló , hogy a kötekedő Pancsisoknak ott lenne elfoglaltságnak a kupa sorozatuk , de mire odaérnek , a nagyszájú versenyzőkből már csak csendes nézők maradnak
Azt jól teszed , mert ha odáig fajulna a dolog , hogy "szakembereknek" kellene elsimítani a dolgokat akkor aztán lenne nagy fálháborodás
( a szándékod elismerésre méltó , csak az a baj , hogy rossz oldalról nézed a dolgokat )
Szóhoz sem jutok
Azt hittem olyan a múzeumban sincs már .......
Köszi, nem. Vízhűtésest szeretnék.
kincs02nincs kukac yahoo.com ide írj ha kérdésed van
nagyon rébuszokba beszélsz, de legalább te tartottad magad ahhoz amiért dolgoztál, szervezkedtél. Sajnos a pannoniás ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ott tart ahol az egész motorsport. A simsonosok akik 500km utazgattak néhányat jó példát mutattak mutatnak , bár megjegyeztem hogy az csak fikció hogy a listára felirom magam a bricsi rögtön kontrázott hogy mi ez a -hozzáállás.
Lehet...
Hogy ha...
Talán...
Volna...
Lenne...
Kéne...
Csak simítani próbálok.
mostanság az az érzésem hogy 1 t5öst rejtegetsz otthon.
azon a listán te is rajta voltál meg a nándi is mind a 2ten ott voltatok mint néző te meg ráadásul egy "japó fossal"jöhettél volna 20-assal is azt mehettél volna. Lehet hogy ha a 125mz a kis szabó ül akkor kaptatok volna mert nem muzsikáltak fényesen.
Ajjaj

:)
találtam O szériás alkatrészt majd elküldöm valakivel.
te csak ne védd a pannoniásokat mert nem lax messze vazze.
mint minden nem kedv kérdése. hanem pénz pénz. Ha lessz rávaló akkor megyünk . vannak problémáim a futómüvel még azt is meg kell oldani.
Szerintem ez nem szemétkedés, hanem tréfa, nem bosszantani akar, hanem nevetést okozni.
Nem kinevetést, hanem jóízű hahotázást.