Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naaaa, mi ez a nagy csend?
Megnéztétek a motort?
Peti akkor nem mész a hétvégén versenyre? Meg tudtátok heggeszteni a kiput? Ha kell segítség szerelni szóljál! Tegnap csináltam egy motoremelőt, így már otthon is ki tudom venni a kereket, holnap délután jó lenne felrakni a slickeket!
Ugyan ez nálam is a helyzet, most hétvégére vetítve.
Dolgozom éjjel nappal, és csinálni kell a motoromat is,(cimcony) mert 12.én race.
Ha elmegyek, lehet, hogy nem lesz kész a motorom, ha nem megyek megszakad a szivem.

Kb eldönthetem melyik újjam harapjam meg.
Dimma!
Olyan trafókat vegyél, emiknek a bemeneti ellenállása nem több ohm, hanem olyan 1 körüli.
(asszem azzal ment jobban, mint a 4 ohmossal)
Még van héjjja!Próbálok korán odaérni. Recsegek ha elakadok valamiben. Köszönöm Nándisan!
Telefon áll. bekapcsolva, és hozzám kőtve!
Hogy áll gép?Ma nagyon megszólalt a 250 Kakucson, 350 is nagyon kemény.Igyekezz mert elötte kéne tesztelni 1 kicsit. Legalább fél órát menni vele, hogy szokjátok egymást, meg gyertyakép.
Jól teszed! Ha a gyerekek nem néznék már régen kib@sztam volna az ablakon.
Zoli hé! Mi ez a negatív hozzá állás? Ki fog nekem benyát hozni?
Látszik, hogy nem nézek tv-t
Volt régebben egy műsor a tv-ben, A nagy Ő! Ez a fószer volt az.
Ne érts félre,nekem is a miciri a nyerő!
Bocs a müveletlenségemért, de nekem inkább a csaj jönne be.
legalább döl a lééé
Ok! Majmegtudjuk!
Még az is lehet, hogy magára a versenyre sem tudok kimenni.
Tele vagyok mint a déli busz, tegnap is fél 10 ig nyomattam, most is még hátra van két dög, holnap jönnek érte délben.
Noszály Sándor a nagy Ő!
Tényleg, ki az Ö?
Bocs, a második válasz lemaradt:nem szeretném publikussá tenni, (semmi bajom nincs vele, majd ugy is kiderül) mert jön a kötekedö szokifordito, és még a végén én is elhiszem, hogy nem ugy van ahogy én gondolom.
Esküszöm, hogy nem tudom ki Ö
Ö,bocs kép lemaradt.
Ö,Laci! Nyugtass meg!Ugye nem ő,a nagy Ő!
Lehet tudni ki a nagy Ő? Ö
Én monnyuk rohadtul kiprobálnék egy legendás race mz-tet
Sajnálhatod, hogy nemvoltál mert megszólaltak a motorok!