Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy másik fajta grimecám van, azt lemérhetem, ha gondolod, de ezek az öntöttek mindíg nehezebbek mint a küllősek.
Kivétel az aprilia sport pro kerék, mert az magnézumötvözet, csak az meg túl széles.
Nekem valami 11 ezerre dolgozó tervem van eredeti hengerrel, de a 250 es membránjával, 8000 alatt se kép se hang.
Ha emzoli (mert neki van 125) megtervezi és elküldöd nekem a kiterített méretet,megbeszélhetjük. Mert 2-2 darabból Vágják lézerrel,hegesztjük,fújuk. Így:
SZia petró
Kérdés kipu doogban akkor tudsz segíteni ? kb menyibe fájna a 125dx re a kéményszett?
Meg tudnád mondani, hogy mi a sulya?
Igazából Mindketten jól mondjátok, ezek grimeca felnik, több motorba is szerelték őket.
309475135
Sziasztok!
RD80-hoz ('81-es évjárat) lenne szükségem kilóméter spirálra, és kihajtásra. Ha valakinek netán van elfekvőben, vagy tudja kinek lehet (a bolton kívül ) az írjon legyen szíves. Köszi.
Minek rá henger? Anélkül gyorsan tolva se b@ssza szét olyan gyorsan a fötengelyt :-))))
Tomos AT50 . De lehet Puchnak is van ilyen, vagy Zündappnak, vagy Kreidlernek :) (Tomosok ezekre hajaznak, főleg blokk terén + tele vannak olasz cuccokkal is, pl. első villa Marzocchi).
Nem! Puch!
Jól látom hogy ez Piaggio ciao felnin gurul?!
Minimal cimcony & gang
Persze, kösz!

Rólad nemigen készült a srácok által kép, illetve nemigen látszol rajtuk.
Jó kép!
Bátászám jóóó?
Bővebben?
Az acél tárcsák könnyítése 60fokonként van. Ha beteszek még egyet, azt hova forgassam? Gondolom sok vizet nem zavar.
kész a 2,. blokk is csak a hengerek hiányoznak még.
Szia! Akkor adok másik cimet :ferarra1@gmail.com
"értelem szerűen középre"
Üdv Urak
Kuplungot szerelek a YPVS-emen, mert csúszik. A kopótárcsa és a rugó is határértéken belül van.
Korábban kaptam itt egy tanácsot, hogy tegyek bele még egy acél tárcsát.
Az a kérdésem, hogy hova rakjam pontosan? Most 7 kopótárcsa és 6 acéltárcsa van. Úgy gondoltam, hogy a képen nyíllal jelölt oldalról.
Az előző szerelő az acéltárcsákat találomra rakta bele, és nem 60fokonként volt a könnyítés. Lehetett ennek valami hatása?
Tudok jókat kérdezni. Egyszer már csak elkészülök vele
Izé, nem csinálódott link.
Kimásolod az egészet, ami a kettőspont után van, bele a címsorba.