Egy másik fajta grimecám van, azt lemérhetem, ha gondolod, de ezek az öntöttek mindíg nehezebbek mint a küllősek.
Kivétel az aprilia sport pro kerék, mert az magnézumötvözet, csak az meg túl széles.
Ha emzoli (mert neki van 125) megtervezi és elküldöd nekem a kiterített méretet,megbeszélhetjük. Mert 2-2 darabból Vágják lézerrel,hegesztjük,fújuk. Így:
Sziasztok!
RD80-hoz ('81-es évjárat) lenne szükségem kilóméter spirálra, és kihajtásra. Ha valakinek netán van elfekvőben, vagy tudja kinek lehet (a bolton kívül ) az írjon legyen szíves. Köszi.
Tomos AT50 . De lehet Puchnak is van ilyen, vagy Zündappnak, vagy Kreidlernek :) (Tomosok ezekre hajaznak, főleg blokk terén + tele vannak olasz cuccokkal is, pl. első villa Marzocchi).
Üdv Urak
Kuplungot szerelek a YPVS-emen, mert csúszik. A kopótárcsa és a rugó is határértéken belül van.
Korábban kaptam itt egy tanácsot, hogy tegyek bele még egy acél tárcsát.
Az a kérdésem, hogy hova rakjam pontosan? Most 7 kopótárcsa és 6 acéltárcsa van. Úgy gondoltam, hogy a képen nyíllal jelölt oldalról.
Az előző szerelő az acéltárcsákat találomra rakta bele, és nem 60fokonként volt a könnyítés. Lehetett ennek valami hatása?
Tudok jókat kérdezni. Egyszer már csak elkészülök vele
Kivétel az aprilia sport pro kerék, mert az magnézumötvözet, csak az meg túl széles.