te mzoli azt hiszem a cibor belinkelt egy gugli oldalt ezen egy rd-t ujitanak fel ezt a gyujtást teszik rá ilyen van itthon is gondolkodjá el
ez filléres dolog
hogy áll a cimcon arról beszélj hogy haladsz.csinálom a vizes 450 blokkot, membránnal.Mos meg kipp lapitok de abbahagyom mert fáj a vállam pedig kell ,ha jön a jóidö akko fékezni kell az uj kitalációkat.
jó van de nem én rohangásztam egertöl zircig meg pöstényig
Basztatás abbahagyva, tudod jol hogy csipem a burád veszek neked villógot ugyis azt tuningoljátok, megkérded a bontost van e 400 hengere, bár elég drága a fazon.
Ez pedig megint csak tény, és nem érdekel, hogy elhiszed vagy nem, az, hogy a Tiéd szétesik pár kör után, az enyém meg kibir egy évet, ugy,hogy használva is van, azért ne én legyek "hazudos". Normális anyagbol, és precizen kell összerakni a motort, akkor van 50% esély, hogy nem lesz vele gond(technikai sport), de ha ezekböl v.mit kihagysz, akkor négyzetesen csökkennek az esélyek. Még annyit hozzátennék, hogy az enyém abszolut nincs kihegyezve, mivel mig nem tökéletes a futomü,addig felesleges az erös motor, de nemsokára eljön ennek is az ideje:-))))
amit irtál a prace forura hogy milen tartos a race20as az csak részbe igaz,hogy tiszacsege óta nem is bontottad meg, erre mondtam hogy mese. Meg uaz a dugó. jól van szeretleki csak bennünket ne etessé. Minden kihegyezett motor /a yamaha/ is
sok törödést kiván és sokszor bszarik függetlenül attól mennyit dogoztál vele.
Szia suzu777!
Ma Nálam lesz az F11 es kawasaki !
délután lesznek képek róla!
1973 as
Holnap meg járok lehet Székesfehérvár fele!
Ha még érdekel elviszem!
az árat megbeszéljük de legalább 50 ropi Meg attól is függ hogy én menyibe tudom elhozni!
hívj fel 30 512 9874
üdv
Ma végre szereltem a motorom, és a jobbos henger durrogását tényleg a vákuumcsatlakozás okozta. Most pöpec a gép, veszi a lapot rendesen.
Javítási könyvben olvastam, hogy 21mm-re kell állítani az úszót, de hogy? 21mm-re legyen a fejjel lefelé állított karbinál az úszó legmagasabb pontja a tömítő felülettő? Vagy 21mm-nél kell elzárnia?
Hogy tudnám beállítani a két karbit, hogy szinkronban legyenek? Vákuum mérőt hova tudom bekötni?
köszi
ez filléres dolog