megjött a cucc köszi!azt hittem a karbit is odateszed,megnéztem volna...........a dugóknál van egy kis fejmagasság különbség majd meglátom mire jutok vele
http://www.rzrd500.com/phpBB3/... Ttaláltam egy jó kis oldalt, ha valakit érdekel,akkor itt vannak érdekes infók power controller módosításról meg sok más hasznos dolog.
azért gyorsulsz,mert íven vágod a füvet is és különösen figyelsz arra,h a csúcsponton érintsél a fűnyíróddal és még őstehetséges is vagy.te.
ha tucc eladó apriliát szólj lszi
Azt azért elfelejtetted oda írni,hogy akkor ott a 3.versenyen egy bukás után csak fél kipufogókkal motoroztam és így is megkergettelek rendesen.A második esetnél meg mi is lett a futam vége? Lehet,hogy én emlékszem rosszul?
De a viccelődést félretéve tényleg sokat gyorsultál idén
Vagy én lassultam....?
áhá! most már értem.... te ilyen dugókat beraksz a motorodba.....eddig nem értettem, hogy a francba lehet, hogy egy Magyar és Alpok-Adria bajnoknak csak úgy elkeni a száját már a harmadik 350-es versenyén egy kertész csávó és bemutatja neki,hogy hogyan kell szakszerűen felemelni a győztes kupát ráadásra egy évvel rá, még kegyelem döfésként egy csattogó lepke 250-el még körbe is motorozta külső ívről brrrrr.
Ezek még simán visszatahetők.....Az nem olyan rendkívüli,hogy leszakad a dugó hátulja.3-4évvel ezelőtt vettemvmi.tajvani gyártású dugókat,kb.már nem emlékszem pontosan olyan 25euro volt a 2 db.dugó,amiből gyorsan berendeltem még egy garniturát.Az első motorozáskor kb.1 óra után hatalmas csörömpölés a blokkból.Eddig bírta a bejáratós motorozást a "preisgünstig"dugattyú.Ugyan így letört a szívóoldala mint a képen amit betettél. Na most mi legyen?Volt még egy garnitúra "jóárasított"(hogy kedvenc klasszikusomat idézzem) tajvani aluhulladékom amit azért sajnáltam volna kivinni a MÉH-be,ezért aztán megelőzve a bajokat azt a kettőt már eleve úgy tettem be,hogy levágtam a szívóoldalt.Mert ugye ami nincs az nem tud letörni Ezeket a dugókat most vettem ki a motorból(3 szezont így mentem vele) és cserélem ki Wössnerre.
Úgy ,hogy most már tudod,hogy 2db.fél dugattyúval kentem el a szádat évről-évre ]
Üdv András
06303771181
Rd 250 ypvs-hez 2 db nagyon szép henger eladó 55.00 méretü.
25.000 ft /2db esteleg powerszelep is van hozzá+ aproságok.
Üdv : andrás
ha tucc eladó apriliát szólj lszi
De a viccelődést félretéve tényleg sokat gyorsultál idén
Vagy én lassultam....?
Petku Racing dobot gyártó úriemberhez tud valaki elérhetőséget adni?
Köszönöm!
Úgy ,hogy most már tudod,hogy 2db.fél dugattyúval kentem el a szádat évről-évre ]