Tudna valaki segiteni? 2003-as evjaratu R6-hoz lenne szuksegem egy hutoventilator relere.
Valaki tudna esetleg kuldeni egy kepet, hogy is nez ki. vagy esetleg adatot rola? mert valoszinu zudom helyettesiteni massal. A motoromban sajnos nincs, mert azbelozo tulaj kibarmolta belole.
Hali! Én elvittem markaszervizbe és ott két szakival is meghallgatattam, mindkettő azt mondta hogy ez teljesen normalis ráadott gyújtás mellett.
Vigyázz a mocira!
Szevasztok R6 riderek. Szert tettem egy 2008-as R6-ra . Fasza a gép szedi a lábát rendesen, nagyon vad a kis dög :) Annyi lenne a kérdésem hogy, amikor a gyújtásra rakom a gépet, akkor ilyen sípoló hang jön belőle valahonnan alulról. Mi ez a hang ? Másnak is van ez a hang ?
Tudtam szerezni egyet. Holnap kiprobalom, ha nem jo, akkor kuldom a cimemet e-mailben.
Azert koszi
Keres emailben vagy telefonon és megbeszéljük.
R6 99-02-es összekötővel szép állapotban frissen polírozva
Heti AKCIÓ! 2013 november 15-ig ingyen posta!
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
udv:
ReityR6
esetleg mas "felesleges" alkatreszed is van meg?
1000ft?
cimem: reity85kukacgmail.com
koszonom
Ugyanaz van benne,szólj,ha kell!
A muszaki leiras meg nem irja, hogy milyen kell bele.
NAIS 5EA-20-2
4071 1422 Japan
AEM332 LI Mo5 ---1-2 betű nem biztos,mert elég aprók!
Nézz utána,hogy jó-e a Tiédbe egyáltalán!
Mennyiert adod el?
Képet tudsz küldeni?
Nekem van egy fölösleges,mondjuk az enyém 2005-ös,de szerintem ua.
Tudna valaki segiteni? 2003-as evjaratu R6-hoz lenne szuksegem egy hutoventilator relere.
Valaki tudna esetleg kuldeni egy kepet, hogy is nez ki. vagy esetleg adatot rola? mert valoszinu zudom helyettesiteni massal. A motoromban sajnos nincs, mert azbelozo tulaj kibarmolta belole.
elore is koszonom a segitseget
udv:
ReityR6
Vigyázz a mocira!
R6 99-02-es összekötővel szép állapotban frissen polírozva