Gondolom a hőtől, de lehet, hogy nem, vagy igen, az biztos.
2 perc volt vissza keresni 3 KÜLÖNBÖZŐ ember fényképeit, csak erre is lusták vagytok!
Előtte képek, 3 ember motorjáról, és néhány idézet:
"üdv. eladó 99-00 r6-hoz a következők: komplett blokk szétbontva 1 hüvely és 1 dugó hibával (ezek kukák) ezen kívül a többi blokkalkatrész tökéletes állapotu! átíratható. valamint ehhez a típushoz még a képen látható többi alkatrész is eladó . "
"és ne felejtsük el azt sem , hogy a régi (99-02) R6-osokban előszeretettel repedt szét a hüvely...."
"ja ...
és kb 50 ezerért tesznek bele másik hüvelyt ....
+ a munkadíj,új hengerfej,új olaj,fagyálló,tömítőpaszta....
szerintem munkadíjtól függően száz-százhúszba megáll , ha csak a hüvely sérült..."
Sziasztok.
Apróságok megmaradtak. Ha esetleg valakinek kéne valami írjon
Yamaha yzf-r6 2003-2005 ig passzolnak ( azt hiszem )
Tanksapkazár+ülészár a hozzá való kulccsal, labtarto....
Fekete?ez a legszebb szin ami valaha volt R6R-en
Mellesleg arban is rugalmas vagyok,valamennyire.
Nem adnam el,de muszaly,egyebkent r6r-t veszek itt is kint
Lenne egy kis gondom. Van egy 2005-ös R6-osom.Az alapjárat kicsit ingadozik és indulásnál akadozik kicsit a motor, olyan mintha nem menne egy henger. Lehet, hogy egy gyertya adta meg magát?
és ugyan az a két motoron a tárcsa? mert nekem egy megvan ami gyári r6 a másik meg görbe
ha ugyan az akkor érdekelne.
vagy ha egy képet felraknál ide róla megköszönném.
Nehéz így megmondani , a drágább gépen ha jól láttam több extra van, kormánygátló stb, az olcsóbbon pedig sok minden cserés....
Az , hogy rendőr a tulaj, ne érdekeljen mert megsúgom neked a rendőrök is ugyan úgy basszák neki mint Te vagy Én..;)
Elméletileg egyik gépnek sem lehet semmi baja ha az olajcsere rendszeresen megvolt, és hidegen nem volt nyúzva.
Menj el, nézd meg őket, és döntsd el Te, ne másra hagyd a döntést hisz te fogod használni.
Az " eladás oka" rovatot meg szart le mert 10-ből 8 nem azt mondja, amiért valóban el akarja adni.
Lehet hogy épp fél a géptől, vagy hiteles és nem tudja tovább fizetni, vagy akármi.
2 perc volt vissza keresni 3 KÜLÖNBÖZŐ ember fényképeit, csak erre is lusták vagytok!
Előtte képek, 3 ember motorjáról, és néhány idézet:
"üdv. eladó 99-00 r6-hoz a következők: komplett blokk szétbontva 1 hüvely és 1 dugó hibával (ezek kukák) ezen kívül a többi blokkalkatrész tökéletes állapotu! átíratható. valamint ehhez a típushoz még a képen látható többi alkatrész is eladó . "
"és ne felejtsük el azt sem , hogy a régi (99-02) R6-osokban előszeretettel repedt szét a hüvely...."
"ja ...
és kb 50 ezerért tesznek bele másik hüvelyt ....
+ a munkadíj,új hengerfej,új olaj,fagyálló,tömítőpaszta....
szerintem munkadíjtól függően száz-százhúszba megáll , ha csak a hüvely sérült..."