Sziasztok!
Tudnátok -e segíteni abban, hogy akinek 06-07-es R6-osa van eseleg tudna-e képeket küldeni a farokidomról és segédvázról, főleg a hátsó ülés alatti részről egy centiméter segítségével? Vagy esetleg van-e valaki köztetek Kecskemétről akinél megtudnám mérni a dolgokat?
Azért kellenének ezek mivel az R1 rn09-esemre teszek R6-os farokidomot és pontos méretekkel könnyebb lenne mint ki kisérletezni!
Köszi előre is!
Esetleg nincs-e valakinek erre az évjáratra eladó hátsó lábtartója?
Értem, van benne valami és már más helyről is hallottam. Eddig Castrol Actevo 20w-50 volt benne, de a váltó a szezon vége felé már rakoncátlankodott. Az 5100ast kipróbálom, hátha segít rajta.
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 15 fogas első és egy 50es hátsó (-1/2) lánckerék 2003-as R6-hoz, nem új, de még használható, 532es lánchoz? Nem szeretnék még komplett láncszettet cserélni mert a láncom még elég jó állapotba van, és előtte szeretném kipróbálni ezt az áttételt, hogy amikor eljön a láncszett csere ideje akkor tudjam már milyen áttétel felel meg nekem a legjobban.
Mikor vettem a mocit, kapásból Motul 300 v-t vettem én is bele. Aztán furcsán duruzsoltak a lovak alattam Maradj az 5100-nál, nekem is itt ajánlották, mert a 300 v valóban jó olaj, de túl vékony ebbe a mociba. Az 5100 tökéletesen megfelel szerintem
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy megegyezik-e a 2003-as és 2005-ös R6 fékbetétje?
A ferodo katalógusa szerint igen, de biztos, ami biztos megkérdem itt is.
Hosszú vívódás után szeretnék gratulálni.Mert tulajdonosa lettél egy pár carbon ram air cső takarónak /Nyereményeddel/ kapcsolatban érdeklődhetsz a következő telefonszámon :+36304053649 Gratulálok
Sanyil Kecskeméti!Keresd a fórumon!
Tudnátok -e segíteni abban, hogy akinek 06-07-es R6-osa van eseleg tudna-e képeket küldeni a farokidomról és segédvázról, főleg a hátsó ülés alatti részről egy centiméter segítségével? Vagy esetleg van-e valaki köztetek Kecskemétről akinél megtudnám mérni a dolgokat?
Azért kellenének ezek mivel az R1 rn09-esemre teszek R6-os farokidomot és pontos méretekkel könnyebb lenne mint ki kisérletezni!
Köszi előre is!
Esetleg nincs-e valakinek erre az évjáratra eladó hátsó lábtartója?
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 15 fogas első és egy 50es hátsó (-1/2) lánckerék 2003-as R6-hoz, nem új, de még használható, 532es lánchoz? Nem szeretnék még komplett láncszettet cserélni mert a láncom még elég jó állapotba van, és előtte szeretném kipróbálni ezt az áttételt, hogy amikor eljön a láncszett csere ideje akkor tudjam már milyen áttétel felel meg nekem a legjobban.
Engem érdekelne első-hátsó fékbetét, tudnál írni árat?
Köszi
Kuplungkarja nincs véletlenül valakinek eladó? Vagy beruházzak az ebay-es rövidített, extravagáns, mindenfelé állítható 50 dolláros cuccra?
Nem tudjátok véletlenül, hogy megegyezik-e a 2003-as és 2005-ös R6 fékbetétje?
A ferodo katalógusa szerint igen, de biztos, ami biztos megkérdem itt is.
Dobot vagy rendszert keresek megvetelre O6-osra kösz.
ha van valakinek szoljon.
kösz
Ha kideríted nekem, hogy jó-e a fékbetét 03-as R6-ba, illetve megmondod márkáját, típusát, akkor már viszem is!