Glockner egyébként kb milyen messze van a határtól? Nekem az osztrák határ kb 20-30 km,szóval ha nagyjából normális táv lenne,szívesen gurulnék arra egyet. :) (végre normális utakon...)
köszi az infókat.
én is ugy láttam h nincs gond,de olyan gyorsan felment h néztem egyfolytában.Bár megvételkor minden folyadék,ki lett cserélve,viz feltöltve.frankot karcoltam ma,csak kopik a lábtartóm
Nem volt mérés Zorkán,a Mester nem jött a dynoval mert nagyon sokat akartak helypénzt kérni.Beviszem hozzá,ha lesz időm.
Szerinte,tapasztalatai alapján 104-108Le között van.Párat mért már.
Pc -vel, valami jó dobba,l olyan 120ig mehetne szerinte max.
Mellesleg mentem ma egy Glocknert,ami nem piti volt,nagyon élveztem az r6-al,de a vize felfelé 90-108 fok körül volt.
Mindenkinek ilyen ha keni neki felfelé hegynek,1-2-3,ba?
bar ahogy láttam a neten 117fokig nincs gáz.
Tapasztalat vkinek?
Keresek 2003-2004-es idomsérült R6-ot.
Nem számít ha le van harcolva, pályamotornak kellene.(azért nem árt ha egy nyomon megy ) A széria volna a legjobb. Ha valaki tudna ilyesmit, kérem küldjön egy mailt a yamahadriver@indamail-re.
Előre is köszönöm.
Keresek Yamaha R6R komplett első fékrendszert tárcsák nélkül! Lehet kompletten, vagy akár darabokban is, akinek van, kérem jelezze itt, vagy e-mailen!
Augusztus 25.-ig, határesetben 26.-áig kérném az ajánlatokat, utánna összeszerelésre kerülne a motor!
Őszinte leszek, nem nagyon szoktam tiltáson pörgetni, ezért nem figyeltem meg, hogy mennyin van... de meg fogom nézni. Mostmár idegesít, hogy rosszul állítottam be a lámpát (amit igazából ritkán is használok ).
a magyartól 450km kb,olasztól 100-150 km.
Glockner Salzburgtól van olyan 130km szerintem.
én is ugy láttam h nincs gond,de olyan gyorsan felment h néztem egyfolytában.Bár megvételkor minden folyadék,ki lett cserélve,viz feltöltve.frankot karcoltam ma,csak kopik a lábtartóm
Szerinte,tapasztalatai alapján 104-108Le között van.Párat mért már.
Pc -vel, valami jó dobba,l olyan 120ig mehetne szerinte max.
Mellesleg mentem ma egy Glocknert,ami nem piti volt,nagyon élveztem az r6-al,de a vize felfelé 90-108 fok körül volt.
Mindenkinek ilyen ha keni neki felfelé hegynek,1-2-3,ba?
bar ahogy láttam a neten 117fokig nincs gáz.
Tapasztalat vkinek?
Keresek 2003-2004-es idomsérült R6-ot.
Nem számít ha le van harcolva, pályamotornak kellene.(azért nem árt ha egy nyomon megy ) A széria volna a legjobb. Ha valaki tudna ilyesmit, kérem küldjön egy mailt a yamahadriver@indamail-re.
Előre is köszönöm.
Üdv.: István
Keresek Yamaha R6R komplett első fékrendszert tárcsák nélkül! Lehet kompletten, vagy akár darabokban is, akinek van, kérem jelezze itt, vagy e-mailen!
Augusztus 25.-ig, határesetben 26.-áig kérném az ajánlatokat, utánna összeszerelésre kerülne a motor!
Baráti tisztelettel, és köszönettel: DJ Kölyök
http://www.kepesmotor.hu/lampa...
Csinalhatnal nekem egy fotot arrol a kipurol
.