csak teloszám van a hirdetésnél. De mindenképp megszeretném tudni hogy mik az esztétikai hibái a vasnak. Egyenlőre ez a nyerő. Bár sztem lesz munkám vele bőven a vásárlás után. Amint megtudok valamit közlöm veletek! De ahogy írtátok ha a motorja jó állapotban van akkor jól járok vele. (remélem)
én is valami ilyesmit ajánlok.. először derül jön fény arra mit takar a "csííptúníng" és utánna tovább...
ha pl.: PC (PowerCommander )van benne akkor azt érdemes tudnihogy a motorhoz hozá van-e igazítva...
Illetve ha azt mondják h hozá van igazítva akkor milyen technikával ?
Az ilyen "Chip" tuningossal vigyázz. Messziről lerí róla, hogy vagy a hőn áhított "sötét oldal" tuningolta (nem nevezem meg nyilvánosan, de ők használják a chip tuning kifejezést) vagy az, hogy olyan paraszt a tulaja, hogy fogalma sincs mi van a motorjában (motoroknál nem használják ezt a kifejezést)... Jó volna, ha megtudnád, pontosan mit jelent nála a "Chip" tuning?!
Hali
Szerintem az hogy "Chip" tuningos egyáltalán nem befolyásolja sem a megbízhatóságát sem az élettartamát.
Ez abszolut attól függ hogyan használták és szervizelték eddig.
Ez persze az Én véleményem, a többiek is biztos mondanak rá valamit.
Egyébként egy jól karban tartott R6 kimegy a világból nagyon tartós jó motor.
szeretnék vásárolni egy Yamaha R6-ot. Találtam is egy árban megfelelőt, de a hirdetésben az van írva hogy Chip tuningos. Az lenne a kérdésem hogy ez miként befolyásolja a motor élettartamát esetleg megbízhatóságát. Köszi előre is!
igen de az meg hétvégén sajna nem üzemel .. ill pesten a plusban van 7végénis...
ez jó hogy eszembe jutott.. holnpa ráérdeklődöm h átírást csinálnak -e mert tudom h személyit útlevelet azt csinálnak.....
Sajna sztem szombaton lesz műszaki agépen (ezér voltam házán csak civilben) adatlappal meg nem akarom még erőltetni a dolgot, mert sztem a yarodk még abba is belekötnének ...
Köszi!