dehogy hari értem Én a viccet
nekem jó az is ha börsön ütközik a csapat bár akkor Én baromi keveset motorozok,
ahogy a többiek szeretnék, Én akár elmennék mindenkihez de akkor már szerdán el kell hogy induljak
tudtam hogy magas labda lesz
kelti rész miskolcon talizik
nyugat és pest budaörsön (Én nem szeretnék bevergődni a városba)
aztán a két csapat vagy pilisvörösvárra és onnan dkőre
vagy még hamarabb összecsapódunk mert nem ártana egy közös gurulás 1üttttt
Kispók, te sakkbuzi vagy?! Hát lehet, azért mert este 9 van (vagy pont azért nem), de semmit se értettem a lépegetős részből Az a változat, amit én a 8671-es hozzászólásban írtam, miért nem jó? egyszerübb és átláthatóbb. Persze ha valaki lefordítja a fentieket az én nyelvemre, az is okés!
hali sracok
Akkor ma szolt a fonokom hogy le kene foglalnia a szallasokat nekunk szoval tudni kene hogy hány embernek kell szallas.Tobb asszem 3vagy 4 agyas szobak vannak es ezek kerulnek ennyibe szoval ezzel azt akarom mondani hogy nem a hilton de csak ebben tudok segiteni
a kaja megoldott mert a melohelyemen fozunk es megprobalok ra valami kedvezmenyt intezni
Szoval csak azert irom le ezeket mert nem szeretnem ha baj lenne a szallasbol hogy 4e ert nincs massage meg jakuzzi
D+E+G lép az F-re
C+I+J+K lép a H-ra
eddig szerintem így logikus
utána meg szerintem
DEFG B-re
CHIJK B-re
B-től együtt mind A-ra
vagy H-ról mindenki átlyön F-re (Budaörs pl. Agip kút) és onnan csapatunk Dobogókőre
ahogy érzitek, bár így Én motorozok a legkevesebbet
A/0. Dobogókő kb. Április 16-17
B/1. Mr.Steam (Pilisvörösvár)
C/2. Sasa-R6 (Miskolc) ?
D/3. Zorkán (BP, Pólus Center, 15.ker) + 1főre szállás
E/4. Zaza73 +1fő Győr
F/5. kispok + 1fő (Budaörs)
G/6. Petii78 (Bp, 11.ker)
H/7. VIK (Gyöngyös) ?
H/8. Akle (Gyöngyös)
I/9. R6Hustler + 1 fő (Vásárosnamény)
J/10. scbali (Nyíregyháza)
K/11. Lightjaw +1 R6 ha minden oké (Heves)
Mr.Steam
[8634] február 27. 12:37
na hali forum tarsak!
Szoval a szallos megoldhato itt dobogokon 2vagy 3agyas szobak reggelivel kb 4e ft fejenkent de tudni kene hanyan vagyunk mert korlatozott a lehetoseg es sok motoros szokott mar akkor lenni es nem szeretnem a gsxr talival egybekotni ha nem banjatok.de a viccet felreteve tudni kene mert le kell foglalni es akkoe meg alkudni is lehet talan
nekem jó az is ha börsön ütközik a csapat bár akkor Én baromi keveset motorozok,
ahogy a többiek szeretnék, Én akár elmennék mindenkihez de akkor már szerdán el kell hogy induljak
és még + 2en nem döntöttek (Tommy és nagyi)
ez talán annyi amennyit írtam
Én benne vagyok, de jobb lenne, ha itt a pólusnál találkoznánk a "keletiekkel" és utána mennénk át közösen hozzád. Vélemény?
kelti rész miskolcon talizik
nyugat és pest budaörsön (Én nem szeretnék bevergődni a városba)
aztán a két csapat vagy pilisvörösvárra és onnan dkőre
vagy még hamarabb összecsapódunk mert nem ártana egy közös gurulás 1üttttt
azért az az LY kemény de csak most vettem észre
Akkor ma szolt a fonokom hogy le kene foglalnia a szallasokat nekunk szoval tudni kene hogy hány embernek kell szallas.Tobb asszem 3vagy 4 agyas szobak vannak es ezek kerulnek ennyibe szoval ezzel azt akarom mondani hogy nem a hilton de csak ebben tudok segiteni
a kaja megoldott mert a melohelyemen fozunk es megprobalok ra valami kedvezmenyt intezni
Szoval csak azert irom le ezeket mert nem szeretnem ha baj lenne a szallasbol hogy 4e ert nincs massage meg jakuzzi
C+I+J+K lép a H-ra
eddig szerintem így logikus
utána meg szerintem
DEFG B-re
CHIJK B-re
B-től együtt mind A-ra
vagy H-ról mindenki átlyön F-re (Budaörs pl. Agip kút) és onnan csapatunk Dobogókőre
ahogy érzitek, bár így Én motorozok a legkevesebbet
Amúgy ki maradna szálláson?
B/1. Mr.Steam (Pilisvörösvár)
C/2. Sasa-R6 (Miskolc) ?
D/3. Zorkán (BP, Pólus Center, 15.ker) + 1főre szállás
E/4. Zaza73 +1fő Győr
F/5. kispok + 1fő (Budaörs)
G/6. Petii78 (Bp, 11.ker)
H/7. VIK (Gyöngyös) ?
H/8. Akle (Gyöngyös)
I/9. R6Hustler + 1 fő (Vásárosnamény)
J/10. scbali (Nyíregyháza)
K/11. Lightjaw +1 R6 ha minden oké (Heves)
Mr.Steam
[8634] február 27. 12:37
na hali forum tarsak!
Szoval a szallos megoldhato itt dobogokon 2vagy 3agyas szobak reggelivel kb 4e ft fejenkent de tudni kene hanyan vagyunk mert korlatozott a lehetoseg es sok motoros szokott mar akkor lenni es nem szeretnem a gsxr talival egybekotni ha nem banjatok.de a viccet felreteve tudni kene mert le kell foglalni es akkoe meg alkudni is lehet talan