Teljesen jo lessz, de még ne vedd meg a dolgokat mert havazok a meloval es a fizetést is jo lenne megkapni
Egyebkent kulon tudod kapcsolni vagy ha gyujtason van folyamatosan megy?Azert mert olyat szeretnek amit egy kapcsoloval leet kapcsolni bár azt mar lehet en is meg tudom oldani.
Neked hová van kotve kozvatlez az akkura?
Bocs ha hulyesegeket kerdezek de villamosagrol nincs papirom
Megpróbálkozok vele.
R6-hoz szívesen csinálok, mert már ahhoz kikísérleteztem hogy jó.
A tiédhez elvileg 80mm-es kell, csak nem tudom hogyha megcsinálom biztos hogy passzolni fog a gépedbe. Elég macerás szétszedni a lámpát, és nem szeretnék csuklani, hogy ez a tápos Sasa mit küldött nekem
Mind 1 megcsinálom lefényképezem, lemérem, ha tetszik akkor medumáljuk...
Ha 8ba megfelel, akkor szívesen megcsinálom.
Csak jelezz minél hamarabb, mert akkor holnap megveszem az alkatrészeket, hétvégén összepattintom, hétfőn küldöm...
Szinte évente vettem akksit, míg idén be nem újítottam egy olyan csepptöltőt, amit télen bedugok, tavasszal leveszem róla az akksit. Eddig, 8, és 9 Ah-ás akkuk voltak nekem bent, nagyobbat nem hiszem, hogy bele tudsz tenni, a méret miatt.
az lemaradt.. 2005-ös a motorhoz keresem a plexit. Egyébként most egy piros bubis puig plexi van bent átlátszó piros, ez meg eladó, mondjuk egy ötöst megér valakinek?
Sziasztok!
Keresek füstszínű vagy szintelen plexit, nem baj ha nem csillagászati az ára.. nem baj ha kicsit karcos..
Úgy tűnik új akksit is kell vennem, nézegettem amiket ajánlanak hozzá, többféle van, zselés, zárt, sima ólmos, nem nagyon értek hozzá.. ha a méret engedi akkor gondolom a legnagyobb amperórásat érdemes belerakni. Tapasztalatok, vélemények?
Üdv:
Peti
Itt meg hétvégétől napos száraz időt mondanak, 1-8 fokkal... Lehet felbaszom magam és világgá megyek... Valahova délre, Miami-ig meg se állok!