Dannyboy: hát a váltókar lent van, de múlt csütörtökön ment elöttem egíy 750-es gixxer, a gyereknek mindene leért, aztán megettem!
A gatya sztrecses, tehát rugalmas ellentétben velem! mzs/x: sajnálom hogy nem jösz, majd következőben!
Buba:ez nem a legjobb!Ez a vázat fogja.Olyat kell venni amihez kapsz két csavart és azt felcsavarozod a mocira az emelőn meg egy villa van a végén és az fasza.Amit irtam telefonszámot,ott 14000 a hátsó és az első is majdnem annyi.Vigyázz ,mert valahol még külön pénzekért adják a csavarokat....(No comment)Én igy jártam
Ezt mi úgy csináltatjuk dalonit (vagy teramid mitomén) rúdból a lengőkar rögzítő csavarjához. Az anyag kb 1500 ft + esztergálás+ menetszár+alátét+anya= kb 4 ezer pénz.
Vettem 2db 54cm-es rúdat abból kijön 4pár. De ezek már elkeltek. én, sisco, Dtom, Iceman
pajzs: te is kértél, jól emlékszem, mert még egy kijön, ha minden igaz
Buba, amit nálunk lehet kapni, az Dtom által rangsorolva 2.-es kategóriába tartozik: 17.900 Ft, 4 féle színben van.
Bukógomba pedig 8.900-16.900 Ft között van, per pár.
Te Gyurkesz, ha a váltókarod leért (R6?), akkor a térdednek már porcig kelett volna kopnia, úgyhogy én eztet már nem értem! Vagy annyira lent van a váltókarod? Van a bőrruhád lába között stretch anyag? Mert anélkül nehéz letérdelni...
Szia dannyboy:
olyan motoremelőt, ami a képeden is van, hol tudok olcsón venni ??
Ugyanis útálok megkérni vkit, hogy fogja a mocit, míg láncsprézek......
Hát remélem, a váltókar már leért, de azon állítani kell egy kicsit! Az a baj, hogy ha kiülök a térdem bejön az idom mellé! Majd nyújtok egy kicsit. Ha nem ülök ki, akkor jobban ki tudom rakni a lábam! Csak akkor nem ér le, csak ha ledöntöm mint még sose!
Gyurkesz, azt akartam is mondani, hogy sokkal rizikósabb móka a lábtartódat szikráztatni, mint a térdedet... Üljél ki a kanyarban, de mindig csak annyira, amennyire biztonságosnak érzed. Nekem sem ment rögtön, és szerintem senkinek sem. Hidd el, előbb-utóbb le fog érni a térded, és akkor becsokizol, akkora móka!
A gatya sztrecses, tehát rugalmas ellentétben velem!
mzs/x: sajnálom hogy nem jösz, majd következőben!
Buba
remélem is hogy száp időtök lesz
nekem sajna reggel el kell utaznom
nem baj
majd máskor
most gyűjtök a pályanapokra
gondolok majd rátok
Vettem 2db 54cm-es rúdat abból kijön 4pár. De ezek már elkeltek. én, sisco, Dtom, Iceman
pajzs: te is kértél, jól emlékszem, mert még egy kijön, ha minden igaz
Bukógomba pedig 8.900-16.900 Ft között van, per pár.
Ez jó?
www.motorinfo.hu/img/piac/bikelift/l/univerzlis_hts_kerkllvny.jpg
Már megvan a próbadarab ami jónak tűnik. Holnap meglátod.
Ha jó, szólok Sisconak és legyártatjuk a többit is
Énisénisénis!! :)
Mennyibe kerül, milyen?
Buba
olyan motoremelőt, ami a képeden is van, hol tudok olcsón venni ??
Ugyanis útálok megkérni vkit, hogy fogja a mocit, míg láncsprézek......
Köszi.
Buba
Holnap meg király időnk lesz!!!