Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.
Féláron egy Leo Vince.
A dob mellé jár valami bónusz?
Bonus:Te árulod a kormánytelót is?
Ha így folytatod akkor év végére nem marad semmi.
Vagy talán ez (acél) a cél.
Értem már,biztos GSX-szaRt akarsz venni.
Megy valaki ilyen időben az Euroringre?
Szia Bonus!

Szerinted ennyiért ez érdekel valakit?
Szonderángebót!
120e-ér odaadom a gyári R6 dobomat. Új ára 260e...
www.sportmotor.hu/apro.phtml?c=vwq&id=740

-bns-
Dtom mindenhol le van törve róla a bal oladalán is Kérdezd meg, hogy fel tudják e úgy rakni
Tisztelt klubtagok fantaszikus lehezőség nyílt a mai napon.Tudok V.I.P. jegyeket az Esőember premierjére.
Jó reggelt mindenkinek!Szerintetek bontott első lámpa 35000 ért nem sok?Le vannak törve róla a rögzitőfülek.
Köszi én gyógyulgatok, már szinte nem is fáj semmim. A motoromnak kicsit több ideig fog tartani
Igen sajna nem biztos, hogy jó idő lesz holnap Egyébként lehet nem is fogok menni, mert közbejött valami
Szerintem holnap se lesz jó időtök, de azért szurkolok! Megvettem a fékbetétet, úgyhogy szerdán reszkessetek féktávon, mert nem bizto, hogy lesz időm bekoptatni!
Bonus: Szerdán jöttök a ringre? Ha igen megint ránktalálhatnál! Meg a pályán is a fényképezőgéppel, mert a múltkor kicsit kevesen voltunk rajta! De azok szupik voltak!
Icemannel mi újság gyógyul a moci meg a lelke?
pajzs:ilyen időben nem megyek.
Új bukóhasználat!
kissanci Valahogy így gondoltad!
Uferi:Ez az eszetlen száguldozás,mindennek a teteje!Gondolom nagyokat döntögettél,hogy a rendőrt talán meg tudd téveszteni.És ,hogy sikerűlt arról a sebességről megállnod?
Jól csinálltad!
Hali Mindenki!

Kepzeljetek mi tortent: fejvesztett szaguldozas motoron! De sajna lekapcsoltak

Egy rendorparos autokat allitott meg, mikor az egyik meglatott es kiszaladt az ut kozepere, hogy engem is megallitson. Probaltam kikerulni, esetleg elmegyek mellette es szevasz, de nem. Ott sasszezott elottem, mindig arra, amerre kerulni akartam, igy a vegen, hogy ne ussem el, megalltam. Elkepeszto gyorshajtason kaptak!!! 44-el mentem a harmincas tablanal. Nem is tudom, hogy veszithettem el igy a fejem Kaptam egy 5ezres csekket es csak aztan szevasz.

Szerintetek ezert most kapok bunteto pontokat? megerdemelnem nem?

csako
Tutira nem tom mondani, sajna. Attól függ mikorra érek haza

De holnap du-n 100%, hogy megyek Eringre ha nem esik az eső
kissanci te jössz-e?
Sisco akkor tutira gyere!
Na mi legyen Dtom mikor talizzunk merre?
Szaasztok!
7végi E.ringes fotók itt vannak: e.ring képek
Meló van de sietek haza és összeszedem vmennyire az elejét oszt részemről ok. Ha végzem rátok csörgök, hogy merre jártok
Hihetetlen hogy könyörögni kell egy kis kikapcsolódáshoz!