Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell befordulni atcsi125.

Csak felvettük a magasszintű társalgásodat! Nem esett jól igaz, de szerintem senki nem gondolta hogy egy igénytelen enyhén b.dös vagy!

pajzs
Semmi gond mindenki érti a viccet és valószinüleg a ruháidat anyukád kezeli nem te.
nah jó , töredelmesen bevallom, füllentttem az előbb.....:))))
Remélem még időben teszem, mielőtt azthinnétek rólam, hogy így csinálom......és büdi lennék
Jó társaságba járhatsz mindenkinek be van dugulva az orra!
még senkisem panaszkodott
hu ezt jól megaszontad:P
Jó szaga lehet minden ruhádnak ha igy tisztitod őket
Senki nem vágja magát direkt a földhöz
De van egy pont amit nem tudsz átlépni eses nélkül.
És tényleg igaz minden a fejedben dől el a para sajnos egy fal amit nem tudsz legyözni és ez nem azt jelenti nem mész gyorsan ha nem azt nem tudatosan motorozol mert az eszed mondja mit csinálj de az ösztön nem engedi és igy lehet piszok nagyot esni. Ami jó nem utcán estem!
wc illatosítót neki azt csá
De azért a ruhát nem árt mosatni. szerintem
igen tudom, ez benne van a pakliban, de ha mód van rá, akkor elkerülöm:)
Igen Gixerekkel.
De esni fogsz ez biztos!
értem, akkor jól sejtettem......

ott Gixerekkel lehet menni ugye?

hál isten, még nicns szükségem a ruhajavításra.......remélem nem is lesz..... majd akkor ráérek aggódni a dolgon:)
igen ez HMI a hungaroring motorsport iskola.
mzs/X kell megkérdezni de ki is tisztitják a ruhádat amibe frankon beli izadsz és a szaga is baromi jó egy idő után hogy mennyire lehet rendbe hozni kérdzed mzs/x.
ez a HMI ez valami oskola?
Adnak motort amit hajthatsz?
Ez a versentalpaló ha jól sejtem ugye?

azt viszont nemt udtam, hogy mzs/x a börszerkó renovátor:)))
ezt jó tudni, ha netán neadj isten szükség van rá, akkor kihez kell fordulni....

amúgy az ilyen esések nyomait menynire lehet eltüntetni a ruháról???
Komolyan nem viselt meg utána még 40 percet motoroztam és nagyon élveztem minden percét a motorozásnak.
atcsi
Ez nem baj a HMI sek szerint ez teljesen normális. és igaziból én sem bánom mzs/X foglakozik ruha mosással javításal festésel majd ő rendbe hozza a holmit bár egy kis kopás a ruhán az nem is baj.:))))
Az a lényeg, hogy jól vagy zozo

részvétem...
szerintem ennek a mestere, aki csinálta a designt ...
mielőtt nekilátott volna, jó alaposan bepiált, vagy beszívott
Sisco szinte tudtam,hogy te le fogod szólni
Szia mindenki

Tegnap Hring volt és egyben felavattam a ruhámat és némi átalakitást végeztem egy HMI gépen tulajdon képpen teljesen tisztában vagyok vele miért esetem el és mivel tudatos volt a motorozás igaziból nem is érdekel sőt meg könnyebültem és egyre jobb köridöket nyomok. a célegyenes végén tempot akartam növelni ami sikerült is csak vége volt neces mert egy gondolatal hamarab adtam gázt és feküdt még a motor olyan szinten hogy azt az 5 cm csuszást nem tudta a gumi tolerálni és kicsuszott alolam a gép egyéb ként meg sem probáltam korrigálni hagytam az egészet a francba ha eünk hát esünk mikor indult a gép hátulja tudtam most esni fogok.:)))) Egyébként a drága ruha hozta magát semi nem fáj nincs kék folt stb... pedig kb 15m csusztam és át is fordultam a ruhán sérült a váll protektor a két alkar prtektornoál a bőr a kesztyün elkopot a kevlár kézfej védő és sérült a csizmán a lábfej protektor a jobb lábon mindkét lábon a boka protektor a ruha hátulja. A kesztyű kuka!
Ebben csak az alapszin teteszik

de azért köszi
őszintén szólva azt
Csúnyát akartál mondani?