1000ccm: ez így egy kicsit húzós én sajna nem nagyon tudok neked segíteni
- A blokkra tehetnél Karbon védőt és akkor nem kell festegetni. Vagy matrica Itt jegyezném meg, hogy azért vigyázz mert valahol ott van a dögcédula a motoron és a rendőr azt szokta nézni nem a blokkot
- A motort meg nem kell kivonni a forgalomból csak ne jelentsd be. A papírokat, meg tedd a fiókodba. Ennyi
nem fekete a blokkja sajna.....de a legfőbb gondom igazán a sok papír meg a rendszám.....azt még a megvétele előtt el kéne jáccani, mert a szülők olyanok mint az ügyvédek, kérdeznek és ha vmi gáz van, pl kiderül h 125 ös akkor a motor nemlesz....és ez nagyon nagy baj
tehát ha van vmi megoldás a rendszám és papír ügyileg kélek ne habozzatok vele
nem yani, most szeretnék csak, de nem robogó, hanem 125 ös Yamaha TDR. de még nincsen. de valszínű hogy héten vagy jövő héten meglesz ha az előző pontban foglaltakat el tom intézni!
ha 50 esként szeretném használni a motort, de van hozzá forgalmi, rendszám, meg minden ló****, akkor mit tegyek? ki lehet vonatni a forgalomból? és ha igen hogyan?
nekem tegnap kikapta valahogy a láncvezető gumit.....( az a csavar fogja fel, ami a lánctakarót is) kirázkódott valahogy onnan a csavar, de hálisten még időben észrevettem, és beszorult a lábtartó és a lengővilla közé... úgyhogy nekem most viszont egy CSAVART kell vennem...
úgyhogy én gumin kívül még költök.....
- A blokkra tehetnél Karbon védőt és akkor nem kell festegetni. Vagy matrica Itt jegyezném meg, hogy azért vigyázz mert valahol ott van a dögcédula a motoron és a rendőr azt szokta nézni nem a blokkot
- A motort meg nem kell kivonni a forgalomból csak ne jelentsd be. A papírokat, meg tedd a fiókodba. Ennyi
Kissanci: neked meg van még a 7-es menetszárad Van hozzá anya is
Mert, ha ma nem kapok valahol, elkérném a tied, ha nem gáz
tehát ha van vmi megoldás a rendszám és papír ügyileg kélek ne habozzatok vele
thx
Ha van képed küld el.
amugy küldtem mailt válaszba, majd reagáld le légyszi!
1000 km-t mentem a szervíz óta...
ott feszítettek rajta
a blokkba bele van "kacolva" hogy 125ccm.......na nekem csak 50 re van jogsim! hogy tűntessem el azt a baromságot onnan?
NAGYON FONTOS LENNE!!!
előre is kösz. csáó
úgyhogy én gumin kívül még költök.....
nah jó, nem panaszkodom tovább......