Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, igyekezni fogok
Magára ismer vki?
idézet: Célom: hogy még az idén beszúrjak valamelyik kanyarban Gyurkesznek :-)
Csak most látom, de nagyon tuti! Szurkolok!
Én is, jó buli lett volna!
Viszont ha a jövő hétvégén meleg lesz csinálhatnánk egy egynaposlemocogózunkabalcsiraésfürdünknagyot napot! Mondjuk vasárnap!
Mindenki!!!

ChoppR6 üzeni, hogy:
"A Július 17.-ei Triathlon buli a Balcsinál lefújva!"

Sajnálom, hogy nem jött össze
Kissanci: marha kíváncsi vagyok már a gépedre, hogy milyen lett
Sisco: voltál a Balcsin Milyen volt

Ha el vinném neked holnap de.-t a rudakat a munkahelyedre, mennyi idő alatt tudná a kollégád leesztergálni Jó lenne, ha egy pár keddre elkészülne nekem, ha ez megoldható
El kéne hoznom Ceglédről a konzolt (yani-tól), de nem biztos, hogy el tudom hozni, mert sok a dolgom , bár este ...
A másik gáz, hogy 1 hónapja ment szarrá a videokameránk ugyhogy nem tudnám mivel felvenni a dolgokat
Jó lett volna, de sajna nem értem rá
Drága nem kaptam semmit
Szuper Király Köszi
Itt vagyok

Emberek lenézek Balcsira mocival, van kedve jönni valakinek Kb 1 óra múlva indulok
Sisco vagy?
Hi mindenki!

Vágre net közelben! Eléggé nagy a pangás! Szerdára azért készültök remélem! A ma nekem nem jó, pedig jól hangzik!
Kissanci szerdán akkor déli csoport?
Tud valaki még hozni kamerát szerdára?
Gabor6 ha tudsz kérd el a konzolt és akkor 2 kamerával nyomjuk!
Jó reggelt mindenkinek!
Érdekel valakit a következő program?

A nyitás alkalmából az örkényi Euro-Ringen szerveznek tesztmotorozást 2005. július 3-án vasárnap 9-18 óráig. A rendezvényre a Honda Hungary a tesztkaravánban szereplő motorokat a Vmotoros rendelkezésére bocsátja, szám szerint 21-et, amit a pályán bárki kipróbálhat.

Ezen kívül nyílt napot is tartanak a pályán, így mindenki a saját motorjával is motorozhat. 30 perces etapok lesznek a tesztkaraván és a nyílt nap résztvevőinek.

További információ a (20)454 4444-es telefonszámon illetve az info@vmotors.hu címen.
Gábor
küldenék neked egy képet, meg tudnád oldani hogy összetömörüljön?,,,,egy kicsit
Természetesen ingyé van. A cég ajándéka!
Ha jó idő lesz csütörtökön felviszem.
A 95%-os készenlétről már nem is látunk képeket
Hát-al nem kezdünk mondatot.Tehát ma egész nap esett az eső ezért aki úgy érzi (na persze itt vannak is egy páran)holnap írány az erdő ott majd szedhettek gombát.

Egyébként a motor elérte 95% készültséget Andi 1/2napos mukájának köszönhetően. Már csak a slickek híányoznak róla.
Csináltattál nekem Komolyan
És mennyibe van Wieviel forint
Ez az amiről régen beszéltünk És hogy, hogy legyártattad nekem Mondtam Ez milyen konzol Amelyiket a tankra kell rakni az
Bocs lehet hogy kiment a fejemből
Persze majd hozd el klubtalira, jó és ott lerendezzük, ok
GÁBOR6 Készen van a kameratartód. Ha minden jól megy és csütörtökön lesz találkozó, akkor felviszem. Persze ha hamarabb kell, akkor ha van időd leugorhatsz érte.
Hellotok

Elég szar idő van ma pedig jó lett volna lemenni a Talma napra Ez van!
Ahogy látom nem csak az utcán, de itt sincs nagy mozgolódás, mindenki punnyad mi
Igen!
Bonus
Ajánlom figyelmedbe a következő linket:link