Nem az a baj
Röviden: mzs/x-nek mekintos (magyarul írtam ) rendszere van. És valamiért nem tudta feltölteni az adataihoz a képeket. Ezért átküldte nekem, hogy tömörítsem le, retusáljam és rakjam fel (nekem windows rendszerem van)a neve alá. Na most. Megpróbáltam és nem ment. Beléptem az Ő nevével és feltöltöttem a képeket. Nem rakta fel. De nem csak azt, hanem semmilyen képet sem rakott fel .
Erre én, hogy kipróbáljam a saját adataimhoz fel tudtam tölteni az Ő képeit.
Röviden:
mzs/x-nek mekintos (magyarul írtam ) rendszere van. És valamiért nem tudta feltölteni az adataihoz a képeket. Ezért átküldte nekem, hogy tömörítsem le, retusáljam és rakjam fel (nekem windows rendszerem van)a neve alá. Na most. Megpróbáltam és nem ment. Beléptem az Ő nevével és feltöltöttem a képeket. Nem rakta fel. De nem csak azt, hanem semmilyen képet sem rakott fel .
Erre én, hogy kipróbáljam a saját adataimhoz fel tudtam tölteni az Ő képeit.
Na most tényleg nem tudom mit csináljak
Lementem balacsira meg vissza ennyi volt az össz mocizásom a hétvégén, de legalább mociztam 1 kicsit 3 hét után
Gabor6 hívjál mert a munkások csak 1/2 3-ig vannak
Dtom kiváncsi vagyok hogy lesz e vmi a hétenm az idomokból Van egy olyan érzésem, hogy csak jövő héten
Na most ilyenkor mi van ...
Valakinek van ötlete
nem tudom
Dtom: nem Kunmadarasra mentek a hétvégén Mert az most lesz!
Sisco: rendben, akkor kereslek. 12-től ebédszüneted van igaz? Megpróbálok előtte odamenni.
Drága mzs/x: Ne sírj most rakom fel a képeket remélem nem haragszol
pajzs: én nem voltam sajna a hétvégén gurulni
Szerdán nekem is ott a helyem!A 7 végi balcsi okés ha nem kell a Pannónia ringrae menni az idomjainkért,ugye Sisco!
Na milyen a mocid?
Látom kimaradtam egy kis mocizásból igaz Sisco
Na kellemes napot mindenkinek.
pajzs
És az időről:/ nem kell a para, okés lesz!
mi a helyzet a piros csíkommal
ééés a takarító spray
lécci-lécci
nem töltötted fel a képet
én valószínűleg megyek
Viszont tényleg ratyi időt mondanak szerdára